Welkom bij Financieel Welzijn

 

Financieel Welzijn, Financieel Plan- en Pensioenkantoor Blok bestaat uit ervaren adviseurs die u graag van dienst zijn op een breed gebied van financiële diensten, zoals het verzorgen van uw persoonlijke financiële planning, het aanvragen van een hypotheek of het inrichten van de arbeidsvoorwaarden van uw onderneming.

Zorgverzekering

De zorgverzekering

Zoals ieder jaar verandert er veel op het gebied van zorg. Het basispakket wordt weer aangepast en de premies stijgen. Het kan dus zomaar zijn dat uw huidige zorgverzekering niet meer aansluit aan uw wensen. Elk jaar houden wij ons actief bezig met de veranderingen binnen de zorgverzekeringen. Zo zorgen wij ervoor dat u een zorgverzekering heeft die bij u past.

Lees meer...

Financiele planning

Wat is financiële planning?

Met de term financiële planning wordt de voor de cliënt optimale vorm van financiële dienstverlening aangeduid. Het is het proces dat leidt tot het voorbereiden, opstellen en uitvoeren van een gestructureerd integraal financieel plan. Daartoe dient het formuleren van doelstellingen met betrekking tot het heden en in de toekomst door de particulier als wenselijk ervaren inkomens- en vermogenssituaties.

Lees meer...

Pensioen

De nieuwe Pensioenwet

Per 1 januari 2007 is de Pensioenwet van kracht geworden. Omdat diverse wijzigingen in de Pensioenwet een ingrijpend karakter hebben, geldt voor sommige bepalingen een overgangstermijn tot 1 januari 2008 of zelfs 1 januari 2009. Dit is geregeld in een aparte Invoeringswet.

 

Lees meer...