Natuurlijk in balans – van klacht naar kracht

Qibalance is een praktijk voor natuurgeneeskunde, die zich voortdurend door ontwikkelt om mensen in hun processen te kunnen begeleiden. Van klacht naar kracht, zoekend naar de oorzaak is de kracht van mijn werkwijze. Ik heb door middel van deze holistische aanpak, doeltreffende methodes ontwikkeld. Hierdoor kan ik samen met jou zoeken naar de oorzaak van jouw probleem en of de klacht. Ik zie resultaten en hoor dit terug van cliënten.

Behandelmethodes vanuit een holistische visie

”Ik bruis van de energie”

Vanuit de oosterse geneeskunde is de betekenis van Qi, energie. Deze energie stroomt in en door ons lichaam. En voorziet organen en systemen van energie om goed te kunnen functioneren. Bij klachten en/of ziekten stroomt de energie minder goed door het lichaam of kan zelfs geblokkeerd zijn in delen van het lichaam. Dit kan vele oorzaken hebben. Doordat we allemaal een unieke manier van omgaan hebben in verschillende situaties. Zullen we ook verschillend reageren op stress en voeding.

Wil jij ook (weer) bruisen van energie?

Veel klachten worden verholpen, wanneer we samen op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten. Bewust worden van onze voeding en leefstijl levert veel op. 80% van onze voeding en leefstijl is verantwoordelijk voor onze klachten. Wat betekent, dat wij een heel grote invloed kunnen hebben op het herstellen van onze klachten en/of ziekten. Bruisen van de energie door vitaliteit en gezondheid.

Waarmee kan Qibalance praktijk voor natuurgeneeskunde jou helpen?

  • Stress gerelateerde klachten; hoofdpijn, migraine
  • Vermoeidheidsklachten
  • Klachten in de rug, de nek of de schouders
  • Maag en darmstoornissen
  • Ademhalingsklachten en longproblemen
  • Allergische reacties
  • Hormonale en menstruatie klachten
  • Spier- en gewrichtsproblemen
  • Slaapproblemen
  • Concentratieproblemen
  • Burn-out
  • Depressie
  • Hooggevoeligheid, ADHD, PDD-NOS
  • Problemen met het immuunsysteem

Bij Qibalance kun je terecht voor o.a. TCM ShiatsuVoeding, Leefstijl & Suppletie (advies en begeleiding), Qigong lessen en workshops. Ben je benieuwd naar wat Qibalance jou nog meer kan bieden? En wil je graag weten welke persoon voor Qibalance staat? Kijk dan eens verder op deze website!

Een holistische aanpak en begeleiding op maat

Een holistische aanpak en begeleiding op maat is de manier die kan werken om de oorzaak op te sporen en te kunnen werken aan een oplossing van de klachten. Een integrale aanpak hierin betekent dat ik waar nodig, in overleg ga met collega’s en arts. Zodat ik  je zo goed mogelijk van dienst kan zijn, en  je indien nodig wordt doorverwezen.

Wil jij van je klachten af en aan de slag om de oorzaak op te sporen? Maak eens een afspraak om te horen wat we samen kunnen betekenen. Zodat jij weer fitter en vitaler door het leven kan gaan.

Preventie

Een belangrijke schakel in het kader van gezondheid en welzijn, is bewustwording en preventie. Dit kan voorkomen dat er klachten ontstaan, zo ook wanneer de klachten na behandeling verdwenen zijn. Daarom is de verantwoording nemen om een preventief gezondheidsplan op te stellen is een groot goed. Voor preventie van gezondheid en welzijn kijk ik graag met je mee.

Informatie en voorlichting

Door middel van een nieuwsbrief en lezingen in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde kan ik je informeren hoe je bewust en preventief met je gezondheid bezig kunt zijn.

Direct op de hoogte blijven van mijn aanbod, tips en inspiratie ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor mijn email-nieuwsbrief: info@qibalance.nl

Op weg van Klacht naar Kracht.

Een harte groet,

Alida