Home

Algemene beschikbaarheid

Hotelletje de Veerman is een gastvrij, comfortabel en sfeervol, gelegen op een bijzondere plek op Vlieland. Je vindt het aan het rustige einde van de Dorpsstraat, onderaan de waddendijk, aan de voet van het duin naar de vuurtoren. Het ligt op iets minder dan een kilometer afstand van de veerdiensten (een kwartiertje lopen).

Ons HOTEL telt 22 comfortabel ingerichte kamers, voor 1 tot 4 personen. De kamers bieden uitzicht op onze tuin, de vuurtoren of de Waddenzee. Klik hier voor meer informatie over indeling, prijzen en beschikbaarheid.

Daarnaast verhuren we een aantal APPARTEMENTEN in het dorp, geschikt voor 2, 4, 5 en 7 personen. Klik hier voor meer informatie.

We willen graag goed aansluiten bij ieders persoonlijke wensen, behoeften en mogelijkheden. Daarom bieden we verschillende ARRANGEMENTEN, met specifieke combinaties van verblijf en vertier. Klik hier om deze te bekijken en een keuze te maken.

Wil je meer weten over boottickets, bagagevervoer, fietsverhuur en andere nuttige informatie om je verblijf nog prettiger te maken? Klik dan hier.

Ben je benieuwd wat er zoal te doen is op HET EILAND of hoe je kunt eilandhoppen? Of heb je zin in een digitaal voorproefje via de webcam? Klik dan hier.

Hotelletje de Veerman is een must voor rustzoekers, die het eiland op een nieuwe manier willen ONTDEKKEN en BELEVEN en zonder zorgen willen GENIETEN.

Populaire kamers

Tuinkamer met terras

Tuinkamer met terras…

Vuurtorenkamer met balkon

Vuurtorenkamer met balkon…

Zeezichtkamer met balkon

Zeezichtkamer met balkon…

Over Vlieland

VLIELAND is één van de vijf Nederlandse Waddeneilanden en kenmerkt zich door het uitgesproken rustige karakter. Het eiland heeft één dorp en het landschap bestaat uit duingebied, strand en relatief veel bos. Eenmaal op het eiland gearriveerd, zult u aangenaam verrast worden door de wijdsheid, de rust, de schone lucht, het prachtige natuurschoon en het gebrek aan jachtig autoverkeer. Vlieland is, hoewel er voldoende uitgaansgelegenheden zijn, een eiland zonder mondain vermaak. Om op Vlieland te komen, neemt u de boot vanaf Harlingen. De bootreis – al een belevenis op zich – voert u tevens over de Noordzee. Vlieland is hierin….

Appartementen

Veerman 4: Voor 8 personen

Veerman 4 Appartement…

Veerman 5: Voor 7 personen

Veerman 5 VEERMAN…

Veerman 7: Voor 2 personen

Veerman 7 Appartement…

Arrangementen

Vanaf € 133,-

Per persoon
Fietsarrangement

Actieve dagen op de fiets

Maak een heerlijke fietstocht, over de smalle schelpenpaden, door de duinen. Ervaar de mooie natuur en voel de frisse wind om de oren. Stap ook even af en beklim het hoge duin, daar in de verte! Kijk om u heen: ervaar de stilte, de ruimte en uw vrijheid.

Vanaf € 108,-

Per persoon
Wandelarrangement

Stevige pas door de duinen

Lekker struinen door intieme dalletjes, langs glasheldere meertjes en door duinbossen. Duintoppen bieden je weidse uitzichten. Op het strand waait uw hoofd leeg. Tuur over de woeste, ruige zee en laat uw gedachten meevoeren! Prikkel uw zintuigen en voel de rijkdom.

Vanaf € 225,-

Per persoon
Kerstarrangement

Warme knusse kerst op Vlie

Dwalen over het eiland, door de duinen, over strand, door bos en polders. Geniet met vrienden & familie van de sfeervolle feestdagen op Vlieland. Het jaarlijkse programma voor de feestdagen is leuk voor het gehele gezin. Laat je verrassen!