Haarstudio Gerald producten
Matrix productlijn

Haarstudio Gerald werkt met de kwaliteitsproducten van Matrix, de nr. 1 in Amerika op het gebied van professionele haarverzorging.

Haarstudio Gerald inspiratie
Modellenboek

In de salon zijn meerdere modellenboeken aanwezig, kom gerust langs om inspiratie op te doen. Koffie en thee staan altijd klaar.

Haarlijnvj_2023_a3
Nieuwe trendseizoen

Het nieuwe trendseizoen komt eraan! Dat is het perfecte moment om eens na te denken over een andere look. Bij Haarstudio Gerald weten we precies wat de haarmodetrends zijn voor de komende tijd en hebben we alle knip- en kleurtechnieken daarvoor helemaal in onze vingers. Mogen wij je inspireren?

MODENIEUWS

Haarstudio Gerald trends voorjaar

Trends voor 2020

De ‘must-do’s’ voor je haar op een rij:

1: Lage staart
Geen hoge staart dit seizoen, maar een ‘messy’ lage staart. Het moet er vooral uitzien alsof deze snel gemaakt is.

2: Lange bob
Bijna alle shows hebben een model met een lange ‘bob’ er tussen zitten. Dus mocht je nog een look zoeken voor je volgende bezoek? Met een ‘bob’ zit je helemaal goed!

3: Middenscheiding
Geen pony meer dit jaar, maar een simpele middenscheiding volstaat. Zowel in lange als korte kapsels.

4. Haaraccessoires
Weer helemaal terug van weggeweest: alles kan en mag. Clips, spelden, haarbeugels….

Langere lengtes in bovenste lagen

Dit jaar zijn de kapsels expressief, krachtig en ze vallen op door volume en textuur. De rode draad in deze nieuwe trend zijn de langere lengtes van de bovenste lagen van het haar. Deze bieden ongelimiteerde stylingmogelijkheden, zoals energiek omhoog met een stoere kuif, maar ook mooi glad voor een meer sensuele look!

Ook bij de mannen zijn de bovenlengten langer, terwijl de achterkanten gedekt worden opgeknipt met behulp van klassieke kniptechnieken. Deze look is overigens ook perfect voor de korte dameskapsels.