training

& coaching

online leren

Persoonlijke aandacht

Kleine groepen waarin we actief, enthousiasmerend en praktijkgericht werken.

Op maat training

Afgestemd op de vraag, met leerdoelen en casuïstiek uit de praktijk. Live of blended.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 18 recensies
De training met Werner was leuk en leerzaam. Hij geeft duidelijke uitleg en is enthousiast. Het oefenen met de trainingsacteur uitdagend maar heel goed om op de juiste manier te oefenen.
Els Je
Els Je
2024-04-16
Zowel één op één als met een groep heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren.
Erica Scheper
Erica Scheper
2024-03-16
Zeer tevreden over zowel de training als de coachingsgesprekken. Werner weet op kundige wijze feilloos de vinger op de zere plek te leggen en bruikbare handvatten te bieden. Toegespitst en effectief. Zeer leerzaam en veel persoonlijke aandacht.
Marieke Jongma
Marieke Jongma
2024-03-07
Helder en duidelijke uitleg, goede tips gekregen. Kijk uit naar een vervolg
Roberto de Vivo
Roberto de Vivo
2023-11-14
De trainingen waren interactief en de trainer vertelde het enthousiast waardoor je je aandacht erbij kon houden.
Talitha Huberts
Talitha Huberts
2023-10-10
De trainingen van Werner zijn heel leerzaam, flexibel en interactief. Zijn aandacht voor jouw behoeften en zijn bereidheid om zich aan te passen aan veranderende vereisten tijdens de training maken het een waardevolle leerervaring.
Ergine Bloem Martijn
Ergine Bloem Martijn
2023-09-26
Een ontzettend leerzame en interactieve training waarbij er goed naar ieder zijn wensen en behoeften wordt gekeken. Na twee trainingsmiddagen veel opgestoken van Werner!
Danique Sollie-Elverding
Danique Sollie-Elverding
2023-09-22
Altijd leuk als Werner ons team een training komt geven. Het is heel leerzaam, en Werner geeft echt aandacht aan de punten waar jij aan wilt werken en van kan leren.
Lina Nuiver
Lina Nuiver
2023-09-22
Werner creëert een leeromgeving waar iedereen zich comfortabel voelt om uit zijn/haar comfort zone te stappen. Erg prettig hoe de theorie en oefenen met (eigen) praktijkcases worden gecombineerd in deze training. Je leert om bepaalde vragen te stellen waardoor je beter in staat bent om te begrijpen wat je klant/gesprekspartner nodig heeft. Het mooie is dat je het direct kunt toepassen in je gesprekken. Ik zou deze training zeker aan anderen aanraden!
Martine Haverkort
Martine Haverkort
2022-01-24

Versnel je succes met onze begeleiding

Met onze training & coaching groeien mensen in hun rol, krijgen meer zelfvertrouwen, halen betere resultaten en werken met meer plezier.

Trainingstraject op maat

Bij Hoenders Training & Coaching is elke training uniek. Uitgangspunt is dat we aansluiten bij het niveau en de behoefte van de deelnemer of het team en de doelen van de organisatie.

Programma's voor jouw groei

Ontdek de waarde van externe coaching voor een frisse kijk op jouw ontwikkeling. Bij ons leer je op jouw manier, dit kan zowel live, online als blended zijn. 

Leren op jouw tempo

Naast live bijeenkomsten bieden wij vele mogelijkheden van online leren aan. We werken graag blended: een mix van on- en offline leren. 

Favorieten

Jouw eigen Academie

Met TrainersNoord hebben we voor de Abiant Holding uit Groningen een Abiant Academie ontwikkeld. De opzet is dat het theoretische gedeelte online plaatsvindt en de training met acteur kort en intensief is, waarna een praktijkopdracht volgt.

Incompany training

Incompany training

Een effectief trainingstraject dat vaak wordt gevraagd bestaat uit enkele trainingsdagen, waarvan de concrete thema’s online door deelnemers zijn voorbereid. Tussen de trainingsdagen door doen de deelnemers (buddy)opdrachten en reflecteren hierop in de online leeromgeving.

Open training

Open training

Training effectief beïnvloeden: hoe vergroot je op authentieke wijze je invloed? Na afloop van de training heb je de belangrijkste vaardigheden van het beïnvloeden onder de knie. Heb je effectieve strategieën geleerd waarmee je draagvlak creëert voor jouw advies/standpunt. Ben je beter voorbereid op lastige situaties.

Verkopen als tweede beroep

Combineer het beste van beide werelden. Met praktische adviezen en herkenbare cases laat Werner Hoenders zien hoe iedereen meer, leukere of betere opdrachten kan krijgen. Een mooi cadeau voor jezelf, collega of een klant! Bestel ‘Verkopen als tweede beroep’

Opdrachtgevers en klantcases