Welkom

Welkom bij het Spiritueel Centrum Kiraël in Ter Apel.
In mijn kleinschalig Centrum geef ik Healing cursussen, opleidingen, workshops en behandelingen die bijzonder en uniek zijn en geheel passen in het nieuwe bewustzijn en de nieuwe energie waarin wij over gaan. Deze helingsvormen ondersteunen je krachtig in je persoonlijke ontwikkeling en stimuleren je spirituele groei naar een hoger bewustzijn. Ze zijn een Weldaad voor je Lichaam, Geest en Ziel.

Deze Healing cursussen, behandelingen en workshops kunnen je nog meer brengen, zoals bijvoorbeeld diepe ontspanning, meer innerlijke rust, verlichting van je klachten. De White Time Healing is nooit een vervanging van behandelingen door een (huis)arts of specialist. Het kan wel een heel goede aanvulling geven. Het biedt meer kwaliteit van leven bij chronische en/of ernstige ziekte. Het ondersteunt je goed in moeilijke periodes van verlies en verdriet. Daarnaast kan het je ook innerlijke kracht en vitaliteit geven!

Ik merk dat degenen die er dagelijks mee werken, meer vanuit hun Hart gaan leven, gevuld met met meer vreugde en Wel-Zijn, hoe pittig tegenslagen ook kunnen zijn! Je kunt ook verder werken aan je persoonlijke groei en bewustwording. En als je geïnteresseerd bent in engelen en kosmische ontwikkelingen kun je hier ook terecht. Met de onderstaande cursussen en workshops die elkaar prachtig aanvullen, kan ik je daaraan tegemoet komen.

Universal White Time Healing:
Dit is een pure, zeer liefdevolle Lichtenergie van hoge frequentie uit de kosmos, die een goede ondersteuning kan bieden bij het verkrijgen en behouden van een goede gezondheid, heling brengt op vele niveau's en je persoonlijke- en spirituele groei stimuleert. In de loop van de cursussen krijg je in toenemende mate meer vermogen en healingskracht waardoor je steeds bewuster gebruik gaat maken van je energetisch potentieel. Dat hebben we allemaal in ons, doch daarvan zijn veel mensen zich nog niet of vaag van bewust!
Je wordt tijdens de level-1 cursus direct aangesloten op de White Time Bron en je hebt dan in het vervolg je eigen White Time kanaal. Het werken met dit Wit Kosmisch Licht, de White Time Healing, is niet aan grenzen gebonden; je kunt alsmaar doorgroeien en je er verder mee ontwikkelen. Wat ook zo mooi is dat je dit ZELF leert doen, zodat je deze energetische healingen en technieken die je bij ons leert, altijd en overal voor jezelf en je naasten kunt gebruiken. Je hebt het dan letterlijk zelf in je handen!  Hiervan bied ik cursussen aan op alle niveau's, leraaropleidingen en behandelingen.

Kristal Healing bijeenkomsten:
Zodra daar belangstelling voor is wordt elke maand een middag georganiseerd waarin men leert werken met kristallen en deze ook aan kan schaffen. Tijdens White Time behandelingen gebruik ik ook vaak de prachtige kristallen voor healing.

De cursussen van De Beyond 1 en 2 zijn uniek. Het gaat over verborgen Kennis, een verborgen Weten, die - nu wij in frequentie stijgen en in de overgang zitten naar een nieuwe tijd - vrij is gekomen en zeer waardevol is voor ons, onze Hogere Zelven en wie wij wellicht nog meer zijn in andere dimensies.

De Board of Knowledge
Dit betreft een kennis en wijze van werken vanuit De Beyond, die als doel heeft je spirituele ontwikkeling sterk te stimuleren. Via (afstands) behandelingen ontvang je Heilige Tekens die je telkens weer nog meer spiritueel openen en doen wat bij jouw ontwikkeling past. Dit is uitgebreid met Board-3, Board-4, Board-5, Absoluut Board en Sun Board, met meer mogelijkheden voor sessies, initiaties en persoonlijke groei. Heel bijzonder zijn de cursus en behandelingen met de energie van de Board of Angels!

In de cursussen van De Nieuwe Aarde wordt meer verteld over het veranderings-proces van onze aarde naar een hoger niveau en hoe ze de vorm aan gaat nemen van de Nieuwe Aarde. Hierbij heeft ze nog steeds hulp nodig. Niet alleen onze aarde zit in een transformatieproces, maar wij mensen ook! Bovendien wordt je nu op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen.

Geregeld geef ik cursussen en daarnaast behandelingen. Mijn voorkeur gaat uit naar het werken met groepjes van 2 personen per cursus, maar ik geef de cursussen ook individueel want persoonlijke begeleiding staat voor mij voorop. Alle andere cursussen en behandelingen kunnen je naar behoefte een krachtige aanvulling en een stimulans in je spirituele groei geven. 
Zie bij de betreffende sub-knoppen voor meer informatie, en raadpleeg ook Agenda en neem kontakt met me op voor meer informatie en het plannen van een cursusdatum of behandelingssessie. In Agenda tref je mijn contactgegevens aan.

De website is nog niet af, ben er mee bezig. Er komt nog meer nieuws!

Het werken met al dit moois heeft mij heel veel gebracht en het geeft mijn leven een diepe verrijking. Gun jezelf ook hiermee een groei in meer Licht, Liefde en Wel-Zijn!

Een warme Hartegroet en graag tot ziens/hoors/mails!
Karin Vreeswijk

 


Afdrukken