slides-home-borker-servicedienst-1-1

slides-home-borker-servicedienst-2-1

slides-home-borker-servicedienst3

 

slides-home-borker-servicedienst-4-1

slides-home-borker-servicedienst-5-1

slides-home-borker-servicedienst-6-1


Uw loodgieter en installateur in Westerbork

In de wijde omgeving van Assen is Borker Servicedienst uw vertrouwde partner voor cv-ketels, leidingwerk, zonnepanelen en elektra. Gaat u verbouwen? Wij kunnen gas, water en centrale verwarming of uw elektra aanleggen. Ook kunt u ons inschakelen voor storingen of onderhoud van uw cv-ketel. Onze professionele installateurs zijn werkzaam rondom Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen, Nieuw-Balinge en Hoogeveen. In onze winkel in Westerbork kunt u daarnaast terecht voor al uw elektronische apparatuur: van stofzuiger tot wasmachine en van koffiezetapparaat tot droger.

Witgoed en elektronica verkoop en reparatie

In de winkel van Borker Servicedienst kunt u o.a. terecht voor een nieuwe wasmachine, koelkast, batterij of audio/video kabel. Wij verkopen diverse merken, zoals Asko, AEG, Bosch, Siemens en Inventum. Zowel inbouw als vrijstaande apparaten. Ook voor reparaties aan deze apparaten bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op



Installatieservice en elektrotechniek

Naast onze winkelactiviteiten kunt u bij ons aankloppen voor diverse klussen. U kunt Borker Servicedienst  inschakelen voor kleine en grote projecten: een nieuwe cv-ketel installeren, een storing van uw cv-ketel oplossen, maar ook gas, water en centrale verwarming, of een nieuwe badkamer installeren. Onze loodgieters en installateurs werken snel en vakkundig, tegen een scherpe prijs. Dat scheelt! 

Onze loodgieters en installateurs zijn werkzaam in de regio Westerbork, Assen, Schoonloo, Beilen, Nieuw-Balinge en Hoogeveen. Wilt u meer weten over wat Borker Servicedienst voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook terecht in onze winkel in Westerbork. Wij kunnen de volledige installatie van sanitair, centrale verwarming, cv-ketel, elektra, badkamer en zonnepanelen verzorgen.


Top