Van ambacht naar innovatie   

Wij geven onze bakkerij een nieuwe smaak!    Wij verbouwen onze bakkerij. En met verbouwen bedoelen we ook écht verbouwen. Alles halen we eruit en beginnen met een nieuwe schone lei. Van nieuwe vloeren tot een nieuwe oven. We starten met de indeling en de tekeningen om tot een sterk doordacht plan te komen. Volg onze ontwikkeling via de video berichten op deze website of volg ons via Instagram.

Poster Image
Index Background

Glutenvrije producten

Onze glutenvrije producten
Editorial Image

Daarom Eddy de Jong, de Echte Bakker

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.    Bij ons staat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarom mogen wij ons de Echte Bakker noemen. Voor het lekkerste brood en gebak bent u hier dus aan het juiste adres. Alle producten worden iedere dag vers gemaakt in onze eigen bakkerij. Als geen ander weten wij ons te onderscheiden in eerlijke en heerlijke producten. En om dit te bereiken maken wij alleen maar gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten.    Keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum komen het hele jaar door brood- en banketproducten halen om ze te keuren. Gemiddeld moeten we een 7,20 scoren om het keurmerk te mogen dragen. Ook de winkels worden ieder jaar beoordeeld. Hierbij letten de controleurs onder andere op onderhoud, verzorging en hygiëne.

Eddy de JongEddy De JongDe Echte Bakker
© 2024 Eddy de Jong