Praktijk Oefentherapie Cesar De Stigter

(Ook toegankelijk zonder verwijzing (huis)arts)
Oefentherapie Cesar
Slaapoefentherapie
Baby’s – Kinderen – Volwassenen
Psychosomatische Oefentherapie
Ademhaling
Chronische klachten

Ook kunt u bij ons terecht voor behandeling van POST COVID

Welkom op de website van onze Praktijk

Kernwaarden: Vertrouwen Integriteit Loyaliteit Oprechtheid

Hartelijk welkom op de website van Praktijk Oefentherapie Cesar De Stigter.

Mijn naam is Miranda de Stigter en ik ben sinds 2001 Oefentherapeute Cesar, met name gespecialiseerd in Psychosomatiek, Slaapoefentherapie en Chronische klachten (pijn en vermoeidheid)

In onze praktijk helpen wij mensen van alle leeftijden om een zo gezond mogelijk lichaam en geest te krijgen. Dat doen wij door de methodiek van “Oefentherapie Cesar” te combineren met de specialisaties Psychosomatische Oefentherapie en Slaapoefentherapie. Ook voor Chronische klachten (pijn en vermoeidheid).

Samen met u gaan wij op zoek naar de balans tussen uw lichaam en geest waardoor u zich zo goed mogelijk kunt bewegen en zo prettig mogelijk voelt.

Wij zien u graag tegemoet in onze praktijk.

Hartelijke groet

Miranda

 

Onze missie

Bij Praktijk Oefentherapie Cesar De Stigter kunt u een juist houding- en bewegingspatroon aanleren, pijnklachten verminderen en/of opheffen, leren omgaan met (chronische) pijnklachten, spanningsklachten verminderen, balans herstellen, uw eigen slaappatroon of dat van uw kind leren verbeteren.

Onze missie is dan ook dat wij mensen willen helpen zelfbewuster in een actief gezondheidsbeheer te laten zijn. Hierbij streven wij er naar u in uw kracht te laten staan en willen wij u een gezonde, krachtige fundering van uw lichaam en geest laten ervaren. Dit door middel van educatie, optimalisatie van beweging en preventieve zorg.

Graag helpen wij u om u veerkrachtig, zelfstandig, zelfverzekerd, gemobiliseerd en prettig te voelen.