De Dokterspraktijk maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. meer info

Home

Openingstijden

De Dokterspraktijk is van maandag tot en met vrijdag dagelijks geopend van: 8.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. We zijn telefonisch bereikbaar op 0493-326699.

Spoed 0493-326690

 

2024

Maudi Kuijs en Stefan van Rooijen komen als dokter ons team versterken. Maudi Kuijs werkt op vrijdagen in plaats van Ban Ibrahim en Stefan van Rooijen op donderdagen in plaats van Hans van den Hoogen

 

 

Welkom

Om je in te schrijven kun je bellen naar: 0493-326699
Onze assistentes regelen dan samen met jou wat daarvoor nodig is.

 

 

 

Het team van de Dokterspraktijk

Waarom De Dokterspraktijk

Wanneer heeft iets spoed? Pas bij hevige koorts, of al bij enkele rode vlekjes? De Dokterspraktijk vindt dat jij daar zelf over beslist. Voelt het als spoed, dan is het ook spoed. Want los van of iets daadwerkelijk ernstig blijkt, onrust is een naar gevoel. Daar wil je zo snel mogelijk vanaf.

Je krijgt daarom direct een van onze assistentes aan de lijn, die samen met jou de klacht bespreekt. Misschien is uitleg al voldoende. Zo niet, dan plannen we binnen het spreekuur een moment in, of checken we kort tussen de bedrijven door. Hopelijk kunnen we zo de ongerustheid wegnemen. Is er inderdaad meer aan de hand? Dan zetten we meteen de juiste vervolgstappen in werking.

Bij De Dokterspraktijk geen ziekenhuis-inrichting, maar een vriendelijke, huiselijke sfeer, waarbinnen niet teveel verandert. We houden het daarom bij twee huisartsenpraktijken en een beperkt aantal assistentes en praktijkondersteuners. Niet voor niets draait het huidige team al een aantal jaren mee.

Bekende gezichten dus, misschien nog wel het meest van belang bij ernstige ziekte of als iemand in de laatste levensfase is aanbeland. Onze huisartsen Ban Ibrahim en Hans van den Hoogen – beide Astenaren – zijn in zulke situaties graag bereid hun 06-nummer door te geven, waarmee ze ook buiten kantooruren bereikbaar zijn. Ze komen langs op het moment dat dat nodig of gewenst is.

Tot slot, ook met de beste intenties kan er weleens iets misgaan. We zijn daarom constant bezig onze werkwijze waar mogelijk aan te vullen of te verbeteren. Ben je ergens tegenaan gelopen waarvan je dacht: dit kan of moet anders. Laat het ons weten. Je doet daarmee niet alleen ons, maar ook andere patiënten een plezier!