Selecteer een pagina

Welkom in het Joe Mann Paviljoen

Ontvlucht de drukte in de bossen van Best!

Reserveren van maandag t/m vrijdag is telefonisch mogelijk op 0499 325 608. In het weekend is reserveren niet mogelijk.

Wij zoeken: collega’s in de bediening in het weekend, partijen en in vakantietijd! Ben jij 16 jaar of ouder en wil je werken in een leuk team? Neem dan snel contact op of kom even langs!

Lekker lunchen in de bossen van Best

Het Joe Mann Paviljoen, in de bossen tussen Best en Son & Breugel, is al jaren een plaats waar een divers publiek samenkomt. Wandelaars, hardlopers, fietsers en mensen die gewoon de drukte even willen ontvluchten.

Na de brand die ons paviljoen verwoestte en de moeilijke Corona lockdowns verwelkomen we u met trots en veel enthousiasme in ons paviljoen. Modern en sfeervol van binnen en met een gezellig groot terras omringd door bossen. Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.

Onze kaart wordt regelmatig vernieuwd met huisgemaakte gerechten passend bij het seizoen. Laat u verrassen en kom eens langs!

Verse koffie en huisgemaakte gerechten

De huisgerookte pastrami en verse carpaccio zijn al jaren de broodjes waarvoor mensen speciaal naar het Joe Mann paviljoen komen. Daarnaast hebben wij nog een keur aan broodjes, sandwiches, tosti’s en salades die we met veel plezier aan u uitserveren.

Een kopje versgemalen Peeze koffie, een perfecte cappuccino of een versgeperste Jus d’Orange mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ook iets fris of een heerlijk (speciaal) biertje zetten wij graag voor u neer. Elk seizoen zit er daarnaast een passend speciaalbier op de tap!

Vergaderen of een training organiseren op een unieke en inspirerende locatie?

Het voormalig woonhuis op ons terrein is hier een uitermate geschikte locatie voor! Compleet verzorgd voor een hele dag of dagdeel, voor max. 20 personen!

Uitgebreid assortiment speciaalbieren, kom proeven!

Na de verbouwing heeft ons speciaalbier assortiment en de presentatie daarvan, een nog prominentere rol gekregen. Vanuit de schitterende nieuwe koeling en natuurlijk ook de verschillende bieren op de tap. Bekijk onze bierkaart al online. Zoals u gewend bent hebben we elk seizoen ook specials op de kaart. Kom snel langs om van ons brede arsenaal te proeven. Natuurlijk vertellen we u er graag alles over.

OPeningstijden

Wij zijn 7 dagen per week geopend!

Maandag t/m donderdag van: 10.00 – 17.00 (keuken sluit om 16.00).
Vrijdag en zaterdag: 10.00 – 18.00 (keuken sluit om 17.00).
Zondag: 9.30 – 18.00 (keuken sluit om 17.00)

Neem contact op

Voor reserveringen en vragen

Reserveren van maandag t/m vrijdag is telefonisch mogelijk op 0499 325 608. In het weekend is reserveren niet mogelijk.

Heeft u vragen, bijvoorbeeld voor mogelijkheden om feesten en partijen bij ons te organiseren? Of onze gloednieuwe vergaderuimte te huren? Bel 0499 325 608 en we staan u graag te woord.

Adresgegevens

Joe Mannweg 4
5681 PT
Best