Aanmelden

Home

Welkom!

In onze praktijk behandelen wij volwassenen en kinderen met de meest uiteenlopende hulpvragen op het gebied van spraak-, taal-, stem-, gehoor-, slik, eet en/of drinkproblemen. Dit doen wij met een team van 12 logopedisten. We zijn allemaal opgeleid tot allround logopedist en hebben ons daarna gespecialiseerd. Op die manier bent u altijd verzekerd van de optimale zorg voor u of uw kind. Klik op  Ontmoet ons team  en onze specialisaties  om onze praktijk te leren kennen. 

Onze drie locaties in Zoetermeer (de Leyens en Oosterheem) zijn gevestigd in een kinderpraktijk of een gezondheidscentrum in Zoetermeer, waardoor we gemakkelijk kunnen samenwerken met kinderartsen en/of huisartsen, (ABA-)psychologen, orthopedagogen, fysiotherapeuten en diëtisten. Alle locaties zijn zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. 

Prelogopedie Zoetermeer behandelt ook aan huis. Wij behandelen in Zoetermeer en omliggende gemeenten zoals Bleiswijk, Benthuizen, Zevenhuizen, Pijnacker, Hazerwoude en Zoeterwoude. Ook afasiebehandelingen kunnen aan huis plaatsvinden. Voor zowel prelogopedie en neurologie is er GEEN wachtlijst.

U kunt bij ons terecht in de praktijk op basis van een verwijzing of via Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL). 

Online aanmelden

Meld je nu aan voor een behandeling, ook zonder doorverwijzing

Aanmelden