In 1999 is Bouwbedrijf Verwoerd gestart. De inmiddels ruim 30 jaar ervaring in de bouwsector heeft geresulteerd in het allround bouwbedrijf wat wij nu zijn. Van ambachtelijk timmerwerk tot klein onderhoud kunt u bij ons terecht. Doordat wij de kennis, de middelen, de ervaring en de passie hebben voor het ambachtelijk timmerwerk en (ver-)bouwen, kunnen wij uw plannen ter plaatse realiseren en/of voorbereiden in onze werkplaats. Wij werken in samenspraak met de klant en adviseren de klant indien nodig. Op deze manier kunnen wij de wensen van de klant volgens verwachting en op een bouwtechnisch goede en veilige manier realiseren. U heeft bij Bouwbedrijf Verwoerd één aanspreekpunt, die tevens als coördinator optreedt. Bij Bouwbedrijf Verwoerd kunt u op kwaliteit rekenen voor een goede prijs en met een goede service.

Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven. De ervaring heeft geleerd dat bijvoorbeeld een verbouwing een stressvolle tijd kan zijn bij de klant. Men heeft te maken met rommel, lawaai en werklui over de vloer. Daar houden wij uiteraard rekening mee. Ingeval uw opdracht van dien aard is dat u ook een stukadoor, schilder of loodgieter nodig heeft, kunnen wij 
dit geheel eenvoudig voor u regelen vanaf de offerte tot aan de realisatie. Wij werken reeds  jarenlang samen met vaste onderaannemers. Hierdoor kunnen wij het u gemakkelijk maken en hoeft u niet zelf te communiceren tussen de verschillende werklieden. Uiteraard bent u dit niet verplicht.