Sport Algemeen

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
 1. Gelijkspel Portugal bij rentree Ronaldo, hattrick Sterling voor Engeland

  Portugal heeft de rentree van Cristiano Ronaldo niet kunnen opluisteren met een overwinning. De Europees kampioen begon de EK-kwalificatie vrijdag met een 0-0-gelijkspel tegen Oekraïne. Raheem Sterling leidde Engeland met een hattrick naar een 5-0-zege op Tsjechië.
 2. Van Barneveld direct uitgeschakeld bij European Darts Open

  Raymond van Barneveld heeft zijn eerste zege van dit Premier League-seizoen geen goed vervolg kunnen geven. De Hagenaar werd vrijdag in Leverkusen al in de eerste ronde van de European Darts Open uitgeschakeld.
 3. Haase door zege op 'lucky loser' voor het eerst in derde ronde Miami

  Robin Haase heeft zich vrijdag voor het eerst in zijn carrière geplaatst voor de derde ronde van het Masters-toernooi van Miami. De 31-jarige Hagenaar rekende in de tweede ronde af met 'lucky loser' Lloyd Harris uit Zuid-Afrika.
 4. Argentinië verliest van Venezuela bij eerste interland Messi sinds WK

  Lionel Messi heeft vrijdag geen succesvolle terugkeer beleefd in het Argentijnse elftal. De Zuid-Amerikanen verloren in een oefenduel in Madrid met 1-3 van Venezuela.
 5. Nederlaag Den Bosch ondanks 3-0-voorsprong, monsterzege FC Eindhoven

  FC Den Bosch heeft vrijdag in de Keuken Kampioen Divisie ondanks een 3-0-voorsprong bij rust met 3-4 verloren van Telstar. FC Eindhoven haalde uit tegen FC Dordrecht (8-1), terwijl Almere City FC-TOP Oss niet afgemaakt kon worden door dichte mist.