Kindergarden, het zit 'm in alles!

Vind een kinderopvang van Kindergarden bij jou in de buurt

Alles om een kind heen heeft invloed

Omdat alles om een kind heen invloed kan hebben, is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. En als alles invloed heeft, dan willen wij ervoor zorgen dat die invloed positief is. We vertellen je er graag meer over. Kom je een kijkje nemen? 

Waarom onze keuze voor horizontale groepen?

Wist je dat een baby speelt en leert met zijn hele lichaam? Het liefst in een rustige omgeving? En dat een dreumes behoefte heeft om energie te verbranden, om kracht en coördinatie te ontwikkelen? En peuters? Ja, die willen vooral alles zelf doen. Spelenderwijs leren ze om te delen en stapje voor stapje maken ze kennis met eigen verantwoordelijkheden. Samengevat: ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.
Lees meer over onze horizontale groepen

Onze medewerkers zijn onze grootste kracht

Bij Kindergarden geven we jouw kindje de aandacht waar het op dat moment behoefte aan heeft. Liefdevolle, onverdeelde aandacht… We praten zacht, houden oogcontact, benoemen wat we doen en wat je kindje doet: bij het op schoot voeden, bij het verschonen, bij het naar bed brengen of wakker worden en bij het spelen en ontdekken. We zijn trots op onze medewerkers die jouw kindje elk moment met de best mogelijke zorg omringen. Ze zijn betrokken en delen graag hun pedagogische kennis en ervaring met jou. Zij zijn onze grootste kracht!
Lees meer over onze medewerkers

  • Voor ons staat de persoonlijke aandacht en het warme welkom centraal, voor alle kinderen en hun ouders bij Kindergarden, vanaf de online inschrijving tot het wennen en starten op de groep.'
    Patricia Schat
    Manager Klantrelatie
  • Voor ons is Positieve Ruimte een logisch begrip. Wij voelen dit in alles wat we doen.
    Annekee Goedhuis
    Marketing en Klantrelatie Directeur bij Kindergarden
  • Alle voorwaarden zijn aanwezig om elk kind optimaal te laten ontwikkelen. Leerrijk ingerichte ruimtes, en sensitieve medewerkers. Prachtig om te zien dat hier onze volledige aandacht naar uitgaat, elke dag weer.
    Marjolein
    Pedagogisch coach

Artikelen van Kindergarden