Uw partner voor elektrotechniek

Allround in elektrotechniek
Bakkum Elektrotechniek BV is een allround elektrotechnisch installatiebureau.
Wij verzorgen zowel het ontwerp als de installatie van complete infrastructuren voor:

  • Elektrotechniek
  • Tele- en datacommunicatie
  • Inbraak- en brandbeveiliging
  • Huisautomatisering (domotica)

Of met andere woorden: alle elektrotechnische installaties die in woonhuizen, bedrijfspanden, winkelpanden en kantoorgebouwen in of boven het plafond, in of achter de muur en in of onder de vloer te vinden zijn. Systemen die meestal even onzichtbaar als onmisbaar zijn.

Duidelijk en betrokken
Wij zijn een SEI en VCA*-gecertificeerde organisatie met snelle communicatielijnen, vaste aanspreekpunten en een flexibele instelling. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te waarborgen is Bakkum Elektrotechniek een “erkend installateur”, geregistreerd bij Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) en is het in het bezit van het  VCA* veiligheidscertificaat. Daarnaast is Bakkum Elektrotechniek BV aangesloten bij de brancheorganisatie UNETO-VNI.

Met hart voor de zaak streeft ons team ernaar om ieder project – groot of klein – met de grootst mogelijke zorg te realiseren. Ons team, een mix van jong en oud, ervaring en enthousiasme, vertegenwoordigen samen een schat aan kennis en ervaring in de elektrotechniek. En die dat ook graag overbrengen, want Bakkum Elektrotechniek BV is eveneens een erkend leerbedrijf.

De juiste E-partner voor u?
Is Bakkum Elektrotechniek BV ook voor u of uw bedrijf de juiste E-partner?
Neem contact met ons op voor een verhelderende kennismaking.