Vacature dak- en zinkwerker

Dé installateur en loodgieter in de regio Sliedrecht, al 38 jaar!

Welkom bij Loodgietersbedrijf Simon B.V., uw allround installateur en loodgieter uit Sliedrecht. Met meer dan 38 jaar ervaring en een gedreven team van 30 professionals helpen wij u graag met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming, duurzaamheid, badkamerrenovatie, ventilatie, riolering, waterontharders en meer. Door de jaren heen hebben wij al menig woning of bedrijfspand in de regio Sliedrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Wijngaarden, Bleskensgraaf, Hardinxveld Giessendam en Gorinchem mogen voorzien van een mooi staaltje techniek en vakkundig installatiewerk. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze grote showroom in Sliedrecht. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Contact


Allround installatiebedrijf: alles onder één dak

Badkamer verbouwen
Badkamer verbouwen

Sanitair

Badkamers verbouwen is een van onze specialismen. Wij nemen het complete traject graag voor u uit handen. Van demontage van de oude badkamer, levering van sanitair tot complete installatie en afwerking. Kom gerust eens langs in onze showroom voor advies of inspiratie.

ook dat is simon logo

Lees Meer
Loodgieterswerk
Loodgieterswerk

Loodgieter

Lekkage of verstopping in uw leiding? De ervaren loodgieters van Simon B.V. behoeden u graag van natte voeten. Ook voor de aanleg van gas en waterleidingen!

ook dat is simon logo

Lees Meer
Duurzaam
Duurzaam warmtepomp

Duurzaam

Denkt u aan het verduurzamen van uw woning of werkplek? Wij zijn uw partner voor bijvoorbeeld de installatie van zonnepanelen of een warmtepomp. Onze specialisten adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

ook dat is simon logo

Lees Meer
Waterontharders
Waterontharders

Waterontharders

Loodgietersbedrijf Simon B.V. is dealer van Kinetico waterontharders. U bent bij ons aan het juiste adres voor advies, levering en installatie maar ook voor zout voor het hervullen van de installatie.

ook dat is simon logo

Lees Meer
CV-ketel specialist
CV-ketel specialist

CV-installateur

Kies voor de aanleg van uw cv-installatie, het installeren van een nieuwe cv-ketel en/of cv-ketel onderhoud voor Loodgietersbedrijf Simon B.V.. Onze ervaren servicedienst staat met 20 man sterk voor u klaar.

ook dat is simon logo

Lees Meer
Airco
Airco

Airco

Het zoeken naar een passend airco systeem kan door het grote aanbod een lastige opgave zijn. Met onze kennis, kunde en ervaring op het gebied van airco helpen we u met plezier om de voor u juiste oplossing te vinden én installeren.

ook dat is simon logo

Lees Meer

Uw badkamer verbouwen nemen wij u graag uit handen

Bij het renoveren van een badkamer of toilet komt vaak meer kijken dan in eerste instantie wordt gedacht. Is uw leiding bijvoorbeeld wel geschikt voor die mooie regendouche? En is het mogelijk om het waterreservoir van uw nieuwe wc in de muur te verwerken? De deskundigen van Loodgietersbedrijf Simon B.V. denken graag met u mee, ook over aspecten waar u mogelijk nog niet aan had gedacht. Onze ervaren installateurs hebben oog voor detail en passie voor hun vak en dat is terug te zien in een prachtig, strak eindresultaat. Service, kwaliteit en advies op maat, ook dat is Simon!

Lees meer

Badkamer


Professionele loodgieter, vakkundige installateur én erkend leerbedrijf


cv-ketel nefit

Cv-ketel installatie, onderhoud en spoedreparaties

Met een groot team aan installateurs en onderhoudsspecialisten staan wij paraat voor het aanleggen van uw complete cv-installatie, het installeren van een nieuwe cv-ketel, het plaatsen van radiatoren of het aanleggen van vloerverwarming. Ook kan onze storingsdienst u altijd op korte termijn helpen wanneer u problemen ondervindt met uw centrale verwarming. U kunt rekenen op de snelle en deskundige service van Loodgietersbedrijf Simon B.V..


Loodgietersbedrijf Simon B.V., ook voor bedrijven

Niet alleen uw huis maar ook uw werkplek verdient optimale service en comfort. Loodgietersbedrijf Simon B.V. werkt ook voor bedrijven. U vindt bij ons alles op het gebied van installatie en onderhoud van uw cv-ketel, sanitair, leidingwerk, toilet en meer onder één dak. Zo kunnen wij u ook helpen met bijvoorbeeld het onderhoud van de verwarming van uw kantoor of fabrieksloods. Zelfs het leidingwerk van uw caravan of schip is onze loodgieter niet onbekend. Ook dat is Simon!

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom in Sliedrecht om te ontdekken wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Onze loodgieters en installateurs staan klaar voor al uw onderhoud en installatiewerk in Sliedrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Wijngaarden, Bleskensgraaf, Hardinxveld Giessendam en Gorinchem.

Neem contact op

Simon Loodgietersbedrijf naast


Top