Tandarts Zautsen – Hulsberg

Uw tandarts in Hulsberg

Tandarts Zautsen is uw tandarts in Hulsberg voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

Afwijkende openingstijden

Donderdag 9 mei en Vrijdag  10 mei zijn wij gesloten vanwege Hemelvaart. In gevallen van hoge spoed of acute pijnklachten kunt in contact opnemen met de spoedpost te Geleen. Te bereiken op 046- 303 03 60.

Woensdag 29 mei zijn wij enkel van 08.00 – 12.00 telefonisch bereikbaar. Vanwege afwezigheid van onze tandarts  zijn wij voor reguliere behandelingen en spoedgevallen gesloten. Voor hoge spoed of acute pijnklachten kunt u terecht bij de waarnemende tandarts. Dit is tandarts Sajovec te Heerlen. In gevallen van hoge spoed of acute pijnklachten kunt in contact opnemen met de spoedpost te Geleen. Te bereiken op 046- 303 03 60.

 

 

 

Waarderingen over Tandartspraktijk H.M.A. Zautsen

Een 9.9 is het gemiddelde cijfer van alle 4 waarderingen over Tandartspraktijk H.M.A. Zautsen

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

9 . 9

Spoedpost

Bij ernstige pijnklachten, ongevallen of nabloedingen kunt u contact opnemen met de mondzorg poli in Geleen. Deze is buiten de openingstijden van de praktijk (17.00u tot 8.00u) en in het weekend te bereiken op telefoonnummer: 046-3030360