Verloskundigen Praktijk La Vie

Welkom bij La Vie

Welkom op onze website! Hier delen we niet alleen details over onze praktijk, maar geven we je ook een kijkje in wie wij zijn als team. Op deze manier hopen we dat je ons wat beter leert kennen en je je hier meteen thuis voelt. Veel plezier met het verkennen!

Esther en Veroniek werden vriendinnen tijdens de opleiding aan de Academie Verloskunde Maastricht. Onze gedeelde droom kwam tot leven toen we in 2009 La Vie samen oprichtten. Ook Nina en Lisa zijn vriendinnen geworden tijdens hun opleiding tot verloskundige. Het is fantastisch om nu gezamenlijk in deze praktijk te werken. Esther en Veroniek, beiden moeders, ervaren dat met de toevoeging van Nina en Lisa het werk als verloskundige nu nog beter te combineren is met hun gezinsleven.

La Vie is ontstaan als een intieme duo-praktijk en heeft zich ontwikkeld tot een warme, betrokken praktijk waarin wij ons werk met veel persoonlijke aandacht uitvoeren. Wij bieden zorg op twee manieren aan: via de innovatieve Centering Pregnancy-methode en op reguliere wijze. Onze toegewijde verloskundigen zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Er staat altijd een tweede collega standby wanneer de ander spoeddienst heeft. Onze spreekuren vinden op alle werkdagen plaats op twee locaties, namelijk Brunssum en Eygelshoven, waarbij we zowel in de ochtend, middag als avond spreekuren aanbieden.

Tijdens het spreekuur is het van belang dat je elk van ons leert kennen, omdat degene die dienst heeft wanneer je bevalling begint, jou zal begeleiden. Of je nu kiest voor een thuisbevalling of een bevalling in het ziekenhuis, wij zijn er voor je, zowel op eigen wens als op medische indicatie.

Naast onze Verloskundigenpraktijk hebben we ook een Echocentrum. Je kunt een afspraak maken voor een echo op drie locaties in Brunssum, Eygelshoven en Heerlerheide.

Met passie en toewijding staan wij klaar om je te begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in de praktijk!