Loading...

Welkom bij Dols Constructie BV

Dols Constructie BV is een bedrijf dat in de jaren tachtig is opgericht en is in 2002 overgenomen door de gebroeders  John en Peter Dols. John is al werkzaam bij het bedrijf vanaf 1982. Peter is in Januari 2001 bij het bedrijf begonnen en was tot die tijd onderhouds/electromonteur.

Op 1 januari 2002 was de overname een feit en werden de vier personeelsleden eveneens mee overgenomen. In 2006 werd besloten om een nieuwe werkplaats met  kantoor te bouwen aan de “Tromputte” te Margraten. Deze nieuwbouw is dan ook op 1 april 2007 feestelijk geopend.

Afnemers van Dols Constructie BV zijn zowel bedrijven als particulieren.

Met een team van gespecialiseerde mensen wordt in nauw onderling overleg gewerkt aan uw project. Perfectie in planning en uitvoering is dan ook ons visitekaartje.

Tevens zijn we ook uw adres voor het lassen van RVS en aluminium.
Dols Constructie BV profileert zich als een onderneming die technische uitdagingen niet uit de weg gaat. Veel van de producten zijn immers het resultaat van een prima samenwerking tussen uw bedrijf en Dols Constructie BV.

Houd deze website regelmatig in de gaten voor uitgebreide informatie met betrekking tot ons bedrijf.
Wij houden u hier op de hoogte van onze activiteiten en eventuele uitbreidingen.
Zie hiervoor de pagina nieuws.

Dols en duurzaamheid:
Een aantal jaar geleden hebben wij ons pand voorzien van 350 zonnepanelen en in  2014 was ook al onze TL verlichting vervangen voor LED verlichting.

Met vriendelijke groet,
Peter en John Dols

“WIJ ZIJN LID VAN DE KONINKLIJKE METAALUNIE”