Familie uitje met picknick
Samen. Voor elkaar.
 

Afspraak maken  Schade melden

Mijn polissen

Inloggen verzekeringen

 
Downloads

Alle informatie bij elkaar

 
Schade melden

Heb je schade? Wij helpen graag!

 

Kersten Financieel Advies is jouw financiële partner voor rust en groei

We gaan verder dan alleen maar cijfers. Als familiebedrijf in Oeffelt leveren we maatwerk in hypotheken, verzekeren en financieel advies voor de mensen in onze regio. Ook voor bankzaken als sparen, betalen en lenen staan we voor je klaar.

Jouw situatie is uniek. Samen vinden we oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw levensfase en bij de ambities die je hebt. Of je nu je eerste huis koopt, je onderneming uitbreidt, of een andere persoonlijke mijlpaal bereikt: wij zijn er voor jou. Met  persoonlijke aandacht en deskundig advies helpen we jou met je dromen en je doelen. Jouw financiële rust is onze prioriteit.

Verzeker jezelf van de Kersten Financieel Advies App!

Met onze nieuwe app heb je Kersten Financieel Advies altijd in je broekzak. Zo heb je alle handige informatie en tools altijd tot je beschikking.

Nieuws

Tips om uw cabrio in topconditie te houden

Particulier
27-05-2024

Wind door de haren, zonnetje erbij en lekker de weg op om te toeren in uw cabrio. Natuurlijk kunt u ‘m het hele jaar rijden, maar eerlijk is eerlijk: voor de ultieme beleving moet het dak eraf!

Ondernemer op vakantie (maar soms aan het werk)

Zakelijk
23-05-2024

De zomer staat voor de deur en u wilt er eens lekker tussenuit voor een welverdiende vakantie. Maar u neemt wel uw zakelijke laptop en smartphone mee om tussendoor nog wat te kunnen werken. Zijn die zakelijke spullen op een privévakantie verzekerd? En hoe zit het met het cyberrisico?

Thuiswerken is heel gewoon geworden

Zakelijk
14-05-2024

Volgens de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) van TNO en het CBS heeft twee derde van de Nederlandse werknemers afspraken gemaakt over thuiswerken. Die trend gaat waarschijnlijk niet meer verdwijnen. Maar welke verantwoordelijkheden voor thuiswerkers heeft u als werkgever? En met welke risico’s moet u rekening houden?

Stel ons gerust uw vraag