Skip to content

De vertrouwde keus voor al uw personenvervoer

Taxibedrijf Van der Wijst is een toonaangevend familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar actief is in de taxi branche.

Als een betrouwbare en ervaren speler bieden we diverse vervoersdiensten aan, waaronder leerlingenvervoer, zakelijk vervoer, luchthavenvervoer, ziekenvervoer, Taxbus, Valys, en rolstoelvervoer.

Onze professionele chauffeurs zorgen voor een warme en persoonlijke aanpak, waarbij we elke passagier als individu behandelen, niet als een nummer.

We hebben een gevarieerde vloot van voertuigen, variërend van luxe sedans tot ruime busjes en rolstoelvoertuigen.
Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel. Onze vloot bestaat inmiddels voor het grootste deel uit elektrische voertuigen of op CNG (groen gas).

Als een echt familiebedrijf hechten we grote waarde aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.

Vacatures

Chauffeur Leerlingenvervoer

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor het leerlingenvervoer in de regio's De Kempen / Eindhoven / Valkenswaard / Budel - Weert. Het bezit van een chauffeurspas Taxi is een pre maar indien je deze niet hebt kan dat via onze interne opleiding behaald worden. De eventuele kosten hiervan worden door ons vergoed. Als chauffeur voor het leerlingenvervoer draag je zorg voor het veilig en plezierig vervoeren van een vaste groep leerlingen. Deze doelgroep heeft behoefte aan structuur, zorg en regelmaat en als chauffeur zijnde weet jij hoe je met deze doelgroep moet omgaan.

jp

Medewerker Planning

In de functie van Medewerker Planning bij Taxibedrijf Van der Wijst in Bladel ben je verantwoordelijk voor het aannemen van telefoongesprekken/ritten, het samenstellen van optimale routes en het organiseren van een correcte uitvoering hiervan. Je hebt direct contact met onze chauffeurs en zorgt ervoor dat de ritten of routes aan de juiste persoon worden toegewezen. Je signaleert of er voldoende capaciteit is en anticipeert hierop. We spreken over een veelzijdige functie, waarin veel (telefonisch) contact is met diverse belanghebbende. Je bent de spil tussen de diverse afdelingen, chauffeurs, opdrachtgevers en de met ons samenwerkende vervoersbedrijven. Tevens verricht je overige werkzaamheden behorend bij of voortvloeiend uit de functie. Je werkdagen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en om het weekend op zondag. Je start omstreeks 17:00 uur tot sluit (dit is tussen 23:00 uur en 00:00 uur).

taxilogorondwit
logo TXKeur - FC - CMYK

Copyright © 2023 Taxibedrijf van der Wijst B.V.
Van der Wijst Groep