Technisch Detacheringsbureau in Eindhoven | Détech Engineering

Wij verbinden technische professionals aan uitdagende projecten of opdrachtgevers

Détech Engineering is een technisch detacherings- en consultancybureau met een grote diversiteit aan technische vacatures en banen in de machinebouw en automotive industrie.

“Met onze familiaire aanpak begeleiden wij jou in de volgende stap van jouw technische carrière.”

Gerard van der Putten | Technisch Consultancy & Detacheringsbureau Détech Engineering Eindhoven

Gerard van der Putten
General Manager
Détech Engineering Eindhoven

Wij zijn gespecialiseerd in het aantrekken en verbinden van technische professionals aan uitdagende projecten en opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een diverse groep professionals in dienst en hebben we een rijk netwerk aan specialisten opgebouwd. We zijn preferred supplier voor grote technische bedrijven uit de regio en hebben alle nodige kennis van de markt in huis. Bovendien hebben we goede relaties met de voornaamste opleidingsinstituten uit de regio Brabant, waardoor we ook talentvolle nieuwkomers kunnen verwelkomen en ondersteunen.

+ 0

Jouw partner voor flexibel technisch personeel

Wil je te allen tijde aanspraak kunnen maken op specialistische capaciteit voor jouw organisatie? Dan bieden wij uitkomst. Al meer dan 30 jaar verbinden we technische professionals aan uitdagende vacatures en projecten voor hightech bedrijven uit de regio. Als strategische partner denken we actief mee over het flexibel op- en afschalen van je bezetting.

Ook zijn we natuurlijk in staat snel te schakelen om onverwachte of tijdelijke capaciteitsproblemen, bijvoorbeeld voor ziektevervanging, speciale projecten of extra ondersteuning bij drukte, voor je op te lossen.

Wil jij ontzorgd worden in de zoektocht naar (tijdelijk) extra personeel of de juiste capaciteit op het juiste moment? We helpen je graag!

Neem direct contact met ons op voor een kennismaking.

Samen werken
aan jouw toekomst

Wij zijn continu op zoek naar goede technici voor een grote diversiteit aan projecten en banen in de machinebouw en automotive industrie. Voor toonaangevende, nationale en internationale technische bedrijven uit de regio Eindhoven, zoeken wij ambitieuze MBO’ers, HBO’ers en WO’ers die willen werken aan diverse uitdagende projecten. Onze persoonlijke, resultaatgerichte werkwijze staat garant voor op jouw lijf geschreven carrièremogelijkheden. Net afgestudeerd of toe aan een vervolgstap en op zoek naar een mooie functie bij een gerenommeerd bedrijf? In beide gevallen ontmoeten we je graag! 

Kennismaken? Ons team staat graag voor je klaar!

Ons team bestaat uit professionals die werken met een drive. Mensen die uitzonderlijk veel kennis en een enorme bezieling hebben voor hun vak. Die precies weten wat er speelt op de arbeidsmarkt, bij bedrijven, opleiders én onze technische professionals. En precies dat, is uiteindelijk de beste garantie voor de hoge continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening.

Gerard van der Putten | Technisch Consultancy & Detacheringsbureau Détech Engineering Eindhoven

Gerard
van der Putten