Doe mee met de Jaargroep Integrated Soul Alignment

  • Heb jij je tweelingziel ontmoet en staat je leven op zijn kop?
  • Worstel jij met de gevolgen van oud trauma en wil je het nu echt aanpakken?
  • Voel jij dat je toe bent aan iets nieuws of anders in je leven?
  • Zit jij in een relatie en is er een derde persoon in het spel?
  • Ben jij op zoek naar een spirituele coach die ook nuchter en doortastend is?
  • Worstel jij met de gevolgen van narcistisch gedrag of vertoon je het zelf?

    Leonie Linssen is gespecialiseerd in het verbinden van polariteiten, door inzet van liefdevolle compassie of een verhelderende spiegel. Leonie ziet en verbindt vanuit het onderbewuste, zodat alles gezegd en besproken kan worden. Vanuit een herstelde verbinding met jouzelf, kun je opnieuw verbinden met de mensen om je heen.

    Leonie helpt je er graag bij, vanuit een hart vol liefde.

    relatie

    leiderschap

    spiritueel

    Verhelderingsgesprek

    Live consult

    Coaching met videobellen

    Coaching & counselling

    trauma bevrijding intensive

    Communicatie boost

    begeleiding dynamische relaties

    ”De machteloosheid en het onpeilbare verdriet is verdwenen, nu kan ik echt van het leven genieten.”

    Collega coach over haar ervaringen met de Traumna Bevrijding Intensive van Leonie Linssen en haar soulteam.

    “De laatste tijd overviel mij regelmatig een enorm gevoel van zwaarte en bodemloos verdriet. Daar wilde ik vanaf. Ik had geen zin meer in maanden therapie. Ik kende mijn eigen verhaal zo onderhand wel. Het was tijd was om restjes oude pijn op te ruimen en het laatste stukje pantser af te leggen, zodat ik mij weer echt licht en vrolijk kon voelen. Daarvoor zocht ik iemand met een open mind en een open hart. En een snelle methode.
    Dat alles vond ik bij Leonie.”

    Relatie

    Leiderschap

    Welke leider en jij? Ben jij verbonden met jezelf en de essentie van je wezen? Sta je in je kracht? Wat drijft je dan? Of is er een ander verlangen?

    Leiderschap

    Spiritueel

    Ben jij verbonden met jezelf en de essentie van je wezen? Voel jij een grotere kracht? Wat drijft je dan? Hoe open sta jij?

    Spiritueel

    Zonder oordeel

    Met Leonie Linssen van Verander je Wereld, geen lange coachtrajecten. Wel een coach die de tijd neemt die je nodig hebt en die met jou de diepte in gaat. Dat kan een dagdeel of zelfs een hele dag zijn, maar zelden meer dan vier dagdelen. Voor relatiebegeleiding bij ingewikkelde liefdesrelaties met onderliggend trauma biedt Leonie bij uitzondering een drie maanden VIP begleidingstraject aan.

    Soms door een vooraf uitgewerkte schrijf- of tekenopdracht die zij als ingang gebruikt, mee te nemen. Soms aan de hand van oude familiefoto’s en/of foto’s van jou als kind. Ook kan ze je meenemen naar een bepaalde locatie, die de sleutel voor jouw nieuwe pad betekent. Laat je verrassen door haar kundigheid en authentieke werkwijze.

    leonie schrijft

    Ik breng helderheid in de situatie en schep ruimte voor wensen of juist grenzen. Maar ook bij het vinden van zielskeuzes zodat het leven weer kan stromen! Daarbij help ik om buiten kaders te denken, op het gebied van leven, werk en relaties. Verander je wereld, ik help je erbij - met alle liefde.

    Vreugde is je geboorterecht

    Vreugde als geboorterecht. Hoe kom je daar als je een traumatisch verleden hebt? Leonie geeft je inzicht en inspiratie in dit artikel.

    Kiezen voor vertrouwen en liefde in een veranderende wereld

    'Het tijdelijke abnormaal' Zo heette het in de Corona pandemie tijd. Maar voor mijn gevoel zitten we nog steeds in een periode waarin veel dingen gebeuren in de maatschappij en in de wereld, die voor mijn gevoel niet normaal zijn. Dat roept weerstand op.En de bevrijding zit in jezelf...Vandaag luister ik een oude podcast terug met mentor en podcaster Susan Veldkamp uit die...

    De valkuilen van volharding

    Volharding geeft mogelijkheden tot succes. Het kan echter ook destructief worden en zelfs traumatisch. Het vrouwelijk perspectief op volharding – en volharding vanuit de ziel, is dan meer dan welkom.

    Werken met de kracht van acht

    Fysieke heling van een wond met emotionele verbinding naar het verleden. Een persoonlijk verslag van heling op meerdere lagen.

    Stap uit de dramadriehoek en ontwikkel je krijgerschap

    De dramadriehoek kent de drie rollen van slachtoffer, redder en aanklager die ervoor zorgen dat je in een relatie in het drama belandt. Wat kun je doen om uit de rol van aanklager te stappen en in de alternatieve rol van krijger te stappen? In dit artikel lees je er alles over en vind je 13 tips.

    Uit de kast

    Een tijdje geleden werd mijn praktijk stilgelegd. Ineens waren alle afspraken opgedroogd. Dat gebeurt wel vaker en dan weet ik dat er op een ander gebied werk aan de winkel is. Deze keer was het een artikel in ParaVisie Magazine van februari 2024 geschreven door een criminoloog met als onderwerp satanisch ritueel misbruik. Een zeer informatief artikel, over satanisme door de...

    Ik wil dat je anders bent of doet!

    Op 18 en 19 maart gaf ik de tweedaagse training 'van dramadriehoek naar droomleven' waarin we o.a. systemisch werkten met de rollen van de dramadriehoek: het slachtoffer, de dader en de redder. De dramadriehoek is een communicatiemodel dat inzicht geeft in hoe je vooral ineffectief kunt communiceren met elkaar, met als gevolg alleen maar verliezers en emotioneel drama....

    Volg Leonie

    Laat je inspireren door Leonie. Lees als een van de eersten haar artikelen. En blijf op de hoogte van haar trainingen en wokshops.

    of