Met veel plezier verwelkomen wij onze gasten om iedereen te laten genieten van onze klassieke gerechten en mooie wijnen!
Een tafel is gemakkelijk te reserveren via info@chezetienne.nl
Staat u ons liever direct en persoonlijk te woord? Wij zijn te bereiken via: 020-4824448.
Heel graag tot ziens!
Etienne & Eveline
Laatste Nieuws.
VOORJAAR BIJ CHEZ ETIENNE!
De dagen zijn weer langer, de temperatuur wordt aangenamer en de natuur wordt al kleurrijker. Én dat betekent ook...: Hollandse asperges!
Uiteraard serveren we deze puur Hollandse delicatesse. Niet alleen is ons menu Chez Etienne volledig aangepast aan dit witte goud. Ook onze dagverse vis wordt begeleid door dit smaakvolle seizoensproduct.
Verder is ook onze a-la-carte kaart aangepast aan het nieuwe seizoen. 'Onze' klassieke gerechten blijven natuurlijk aanwezig maar er is ook ruimte voor nieuwe gerechten met de smaak van het voorjaar zoals parelhoen, sashimi van Yellowfin tonijn en mooie heilbot uit onze eigen Noordzee!
Daarbij uiteraard ook nieuwe bijpassende wijnen om de gerechten te complimenteren.
Een tafel kunt u reserveren via 020-4824448 of info@chezetienne.nl
VADERDAG BIJ CHEZ ETIENNE!
Zondag 16 juni is het vaderdag. Lijkt het je leuk om je vader te verwennen met een gezellig diner? Naast onze a-la-carte-kaart serveren we tevens een speciaal 2-, 3- of 4-gangen vaderdag-menu!
Menu Chez Etienne
voorgerecht
Steaktartaar van Ierse Angus met sjalot, kappertjes, rode ui en grove Dijon mosterd
OF
Volendamse gerookte palingfilet geserveerd met een frisse roseval-aardappelsalade en mosterdmayonaise
***
warm tussengerecht
Langzaam gegaarde parelhoen met Bourgondische rode wijnjus
OF
Atlantische zeekreeftensoep met tuinkers en lenteui
***
hoofdgerecht
Tournedos van Ierse Angus ossenhaas geserveerd met Zuidfranse groenten, pommes dauphines en groene pepersaus
OF
Gebakken rogvleugel met brunoise van rode biet, pommes mousseline en grove Dijon mosterdsaus.
***
dessert
Kaasbordje van 3 Europese kazen met stokbrood en vijgenchutney
OF
Advocaat coupe;
een luchtige crème van advocaat met gebrande noten, een kletskop van amandelen en vanille bourbonijs.
Lukt het niet om op vaderdagdag te komen dineren? We hebben ook Culinaire Cadeaubonnen die we kunnen uitschrijven en feestelijk inpakken zodat jullie een andere keer kunnen komen dineren!
GROEPSMENU.
Heeft u iets te vieren en zou u daarom met een gezelschap bij ons willen dineren?
U kunt bij ons 'gewoon' a-la-carte dineren.
Maar voor gezelschappen vanaf 10 tot ongeveer 50 personen, kunnen wij óók een speciaal menu serveren:
voorgerecht
Gemengd visbordje van Volendamse gerookte palingfilet, wilde Schotse zalm en handgepelde Hollandse garnalen met Dijon mosterdsaus
of
Carpaccio van runderhaas geserveerd met een kleine salade, geschaafde Parmezaanse kaas en basilicummayonaise.
hoofdgerecht
Dagverse visfilet (momenteel wilde zalm of heilbotfilet) geserveerd met bijpassende groenten, garnituur en saus
of
Tournedos (180 gram) van de Ierse Angus ossenhaas waarbij Bourgondische groenten mirepoix, pommes duchesse en groene pepersaus.
petit 'grand' dessert
Dessertproeverij van een puur chocoladetaartje, crème brûlée, vanille bourbonijs en een kletskop van amandelen.
3-gangen menu 39,50
Het menu is uiteraard ook uit te breiden naar een 4- of 5-gangen diner als u uitgebreider wilt dineren.