CHEZ ETIENNE

BISTROT

RESERVEER NU

WELKOM!

Met veel plezier verwelkomen wij onze gasten om iedereen te laten genieten van onze klassieke gerechten en mooie wijnen!


Een tafel is gemakkelijk te reserveren via info@chezetienne.nl

Staat u ons liever direct en persoonlijk te woord? Wij zijn te bereiken via:     020-4824448


Heel graag tot ziens!

Etienne & Eveline

RESERVEER NU

A-la-carte kaart.

Laatste Nieuws.

VOORJAAR BIJ CHEZ ETIENNE!


De dagen zijn weer langer, de temperatuur wordt aangenamer en de natuur wordt al kleurrijker. Én dat betekent ook...: Hollandse asperges!


Uiteraard serveren we deze puur Hollandse delicatesse. Niet alleen is ons menu Chez Etienne volledig aangepast aan dit witte goud. Ook onze dagverse vis wordt begeleid door dit smaakvolle seizoensproduct.


Verder is ook onze a-la-carte kaart aangepast aan het nieuwe seizoen. 'Onze' klassieke gerechten blijven natuurlijk aanwezig maar er is ook ruimte voor nieuwe gerechten met de smaak van het voorjaar zoals parelhoen, sashimi van Yellowfin tonijn en mooie heilbot uit onze eigen Noordzee!


Daarbij uiteraard ook nieuwe bijpassende wijnen om de gerechten te complimenteren.


Een tafel kunt u reserveren via 020-4824448 of info@chezetienne.nl



VADERDAG BIJ CHEZ ETIENNE!

Zondag 16 juni is het vaderdag. Lijkt het je leuk om je vader te verwennen met een gezellig diner? Naast onze a-la-carte-kaart serveren we tevens een speciaal 2-, 3- of 4-gangen vaderdag-menu!


Menu Chez Etienne

voorgerecht

Steaktartaar van Ierse Angus met sjalot, kappertjes, rode ui en grove Dijon mosterd

OF

 Volendamse gerookte palingfilet geserveerd met een frisse roseval-aardappelsalade en mosterdmayonaise

***

warm tussengerecht

Langzaam gegaarde parelhoen met Bourgondische rode wijnjus

OF

Atlantische zeekreeftensoep met tuinkers en lenteui

***

hoofdgerecht

Tournedos van Ierse Angus ossenhaas geserveerd met Zuidfranse groenten, pommes dauphines en groene pepersaus

OF

Gebakken rogvleugel met brunoise van rode biet, pommes mousseline en grove Dijon mosterdsaus.

***

dessert

Kaasbordje van 3 Europese kazen met stokbrood en vijgenchutney

OF

Advocaat coupe;

een luchtige crème van advocaat met gebrande noten, een kletskop van amandelen en vanille bourbonijs.


Lukt het niet om op vaderdagdag te komen dineren? We hebben ook Culinaire Cadeaubonnen die we kunnen uitschrijven en feestelijk inpakken zodat jullie een andere keer kunnen komen dineren!



Contact opnemen
Share by: