Spuit- & schilderwerk

Wij verzorgen al het schilderwerk voor particulieren, bedrijven, overheden en verenigingen van eigenaren. Zowel binnen als buiten en waar nodig met een passend kleuradvies. Centraal staan vakmanschap, kwaliteit en service met uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Wand-, plafond- en vloerafwerking

De aankleding van de wanden bepaalt een groot deel van de sfeer en uitstraling van een (woon)ruimte. Goede wandafwerking en het juist kleurgebruik zijn erg onmisbaar voor een mooi eindresultaat.

Beglazing

Drok is hét glaszettersbedrijf voor alle glassoorten: van normaal (enkel)glas tot en met de best isolerende HR++ beglazingsuitvoeringen. Vervangen van kapotte beglazingen en het maken van noodreparaties.

Projectaanpak

Eén aanspreekpunt voor de metamorfose van uw woning, bedrijfspand of ander object. Uitgevoerd met eigen vakmensen, korte lijnen, overzicht en een compleet kostenplaatje.

Over Schildersbedrijf Drok

Wij schilderen, spuiten en behangen, en we verzorgen uw beglazing. Vanuit vakmanschap, werkplezier en betrokkenheid bij onze klanten doen we elke dag weer ons uiterste best om mooi en goed werk te leveren. Dat doen we in de wijde regio rond Vollenhove. Al ruim anderhalve eeuw. En daar zijn we trots op.

  • Schilderwerk, wandafwerking en beglazing zoals het hoort
  • Eerlijk advies, snelle planning
  • Nette, betrouwbare vakmensen
  • Een team van vakspecialisten dat graag met u mee denkt
  • Eén aanspreekpunt voor al uw laat-het-doen, doe-het-zelf en interieurstyling
Kleurenwand

'In ons team van vakspecialisten doet iedereen waarin hij het beste is'

Lancering nieuwe website

Vandaag is de nieuwe website gelanceerd van Schilders- en glaszettersbedrijf Drok.

Lees verder