Homepage

Wie zijn we?

Presstige is een klein bureau. Daardoor is de persoonlijke betrokkenheid en motivatie van beide partners groot. We beschikken over een jarenlange ervaring zowel aan bureauzijde als aan de bedrijvenkant. Presstige zoekt het per definitie niet in standaardoplossingen. Geen tussenschijven, en een snelle interactie met de direct betrokkenen dus. We zijn professioneel, duidelijk en helder. Meer over ons bureau.

Wat doen we?

Presstige maakt iets bijzonders van uw communicatie. Nooit zomaar losse flodders. Uw doelstellingen verliezen we niet uit het oog. We durven daarbij ook buiten de gebaande paden te gaan. Vaak gaan we een stapje verder. Onze voorstellen zijn eerder gebaseerd op ideeën dan op budget, alhoewel alle projecten van te voren worden begroot. Zie ons als bruggenbouwers tussen uw boodschap en uw doelgroepen. Meer over ons aanbod.

Voor wie doen we dat?

Presstige werkt voor klanten uit verschillende branches waaronder sanitair, installatie-techniek, ICT, bouw en techniek; kortom business-to-business en business-to-consumer. Meer over onze referenties.