; Home - Notarispraktijk Hagen | Vleuten





Notaris
midden in Leidsche Rijn

Notarispraktijk Hagen

Notarispraktijk Hagen is een voor iedereen toegankelijke notarieel dienstverlener. Wij bieden deskundigheid op het gebied van het personen- en familierecht, de ondernemingspraktijk en de registergoedpraktijk. Ons kantoor richt zich op de particuliere klanten en op het midden- en kleinbedrijf. In een open en klantvriendelijke sfeer treden wij onze cliënten tegemoet, en kunnen we ook met recht stellen: Notarispraktijk Hagen helpt u die ene stap verder.

Het kantoor is gevestigd in het hart van het dorp Vleuten (gemeente Utrecht) in een opvallend pand. Wij ontvangen u daar met plezier en u hoeft niet te bellen om binnen te komen. Het pand kent letterlijk en figuurlijk geen drempels.

Gaat u een woning kopen of verkopen? Of heeft u een financiering nodig? Dan komt daar veel bij kijken. Wat moet u regelen en waar moet u op letten?

Gaat u samenwonen of trouwen? Wilt u uw nalatenschap regelen of heeft u een erfenis ontvangen?
Wat is geregeld bij de Wet en wat regelt de notaris?

Bij het starten van een onderneming, dient u direct een aantal keuzes te maken. Er zijn verschillende rechtsvormen waar u uit kunt kiezen en u dient ook na te denken over de aansprakelijkheid en andere organisatorische zaken . Notarispraktijk Hagen adviseert u graag over de mogelijkheden.

Voor de ondertekening van bepaalde documenten wordt door een notaris of andere instantie gevraagd om uw handtekening te laten legaliseren.

Digitaal Dossier

Via Digitaal Dossier heeft u 24/7 toegang tot uw klantenportaal.

U kunt gemakkelijk inloggen door op de onderstaande button te klikken.

bericht Email ons

Voor vragen zijn wij per e-mail bereikbaar

clock Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.45 – 12.45 uur
13.30 – 17.00 uur

dinsdagavond op afspraak
18.00 – 20.00 uur

call Bel ons

Voor vragen zijn wij op de hiernaast genoemde openingstijden bereikbaar op het telefoonnummer