​Met plezier en ambitie leren wij voor het leven!

Wij leiden kinderen op tot wereldwijze wereldburgers.

Op de Lukasschool leren wij met plezier en ambitie. Onze leerkrachten werken met veel inzet en betrokkenheid aan de ontwikkeling van de kinderen. Als school doen wij dit in samenwerking met de ouders. Wij zijn van mening dat juist door deze samenwerking wij het beste in de kinderen naar boven kunnen brengen.

Vreedzame School

Wij zijn betrokken bij elkaar en de wereld om ons heen. Dit kunt u bij ons terugvinden in de Vreedzame school. Wij vinden het belangrijk dat kinderen al vanaf jonge leeftijd elkaar leren kennen en daarbij elkaars verschillen respecteren. Dit oefenen we met elkaar binnen de school. Naarmate de kinderen ouder worden, kijken wij ook over de muren van de school en zijn wij betrokken bij de wijk.

Samenwerken en talentontwikkeling

Op de Lukasschool werken leerkrachten die betrokken zijn bij de leerlingen, zich professioneel blijven ontwikkelen, hoge doelen stellen voor zichzelf en voor de leerlingen en openstaan voor de samenwerking met de ouders. Kinderen leren samen te spelen en te werken.

Wij hebben een actief programma voor talentontwikkeling. 

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak.

ACTUEEL

  • Engels vanaf groep 1
  • Schooljudo tot groep 3
  • Tablets in de groepen vanaf groep 1
  • Veel aandacht voor sport en spel
  • Kunst en cultuur profiel; elke groep gaat 2 keer per jaar naar een museum en theater
  • Professionele drama en muzieklessen vanaf groep 6
  • Goede resultaten op taal en rekenen
  • Ambitieclub: kinderen werken met plezier en doelgericht aan hun ambitie
  • Gezonde school
  • De Lukasschool Ambitieclub

NIEUWS

26-04-2024
Koningsspelen!
Daba Die Daba Daa klonk afgelopen vrijdag constant uit de speakers op het schoolplein. Lekker bewegen, dansen en natuurlijk samen ontbijten met een gezond Koningsontbijt. Wat was het leuk! Groep 3 t/m 7 hadden sportactiviteiten aan de hand van een circuit en de kinderen uit groep 8 begeleidde de activiteiten op het schoolplein voor de kleuters. Na deze sportieve ochtend de kinderen uitgezwaaid voor een welverdiende meivakantie. Tot over 2 weken!
22-04-2024
Blokopening Vreedzaam
Iedereen is anders Waar je ook komt en gaat Welke taal je ook praat Welke kleur je ook hebt Liefde is het recept Refrein: Want… Iedereen is anders Iedereen is uniek Iedereen is anders Samen zijn we muziek Het begint bij jou Het begint bij mij Iedereen is anders en dat maakt me blij Samen zijn we een Samen zijn we sterker Iedereen kan meedoen En aan de wereld werken Refrein
19-04-2024
Tuinieren groep 3
Wij zijn met groep 3 naar Park Transwijk geweest. Daar hebben ze allemaal tuintjes. Robynn vertelt erover: We hebben een vogelverschrikker gemaakt met allemaal touw en wol en stokken. We hebben heel veel plantjes en bloemen geplant zoals mooie bloemen en sla en andere groentes. We hebben stokjes gemaakt, die heten plantenstekers. Zo weten we waar de aardappels zijn en de andere groenten. Er waren drie kinderen van groep 8 mee en meester Abdelmalek. Ik vond het een beetje leuk want ik werd ook heel erg moe. We moesten overal heen lopen. Ik vond het leuk om de plantjes te planten. Over 5 weken gaan we terug om te kijken of het gegroeid is. Liefs groep 3

" Je voelt je thuis op de Lukasschool "