De bij u passende zorg
voor een gezond gebit.

Praktijk voor mondhygiëne Middelburg is gespecialiseerd in diverse
behandelingen. Wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ

Over ons

De praktijk is opgericht door Marja van Heusden en sinds 2019 is Mai Trang Nguyen mede-eigenaar geworden, samen met een team specialisten zijn zij elke werkdag beschikbaar voor een behandeling van uw gebit.

U kunt terecht voor diverse behandelingen, zo staat het team klaar voor al uw vragen en kunnen zij u op maat adviseren over de juiste zorg voor een gezond gebit. Bij ons staat een persoonlijke benadering  en kwaliteit hoog in het vaandel.

Behandelingen

Bij Praktijk voor mondhygiëne Middelburg kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en zorg. Wanneer u voor het eerst bij de mondhygiënist komt, zal een intake gesprek en mondonderzoek plaatsvinden.

Vergoedingen

De kosten voor de mondhygiënist kunnen, evenals de kosten voor de tandarts, vergoed worden. Er zijn steeds meer zorgverzekeraars die de zorg, verleend door de mondhygiënist, vergoeden.

Betaling - Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

Behandelingen

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Een verzorgd gebit is uw visitekaartje. Met een  ervaren team proberen we samen met u uw gebit zodanig te verzorgen dat het zo lang mogelijk meegaat.

Ontstoken tandvlees

Ontstoken tandvlees, ofwel gingivitis, is een ontsteking door het gevolg van bacteriën die zich langs de tandvleesrand bevinden. Het tandvlees is dan rood en gezwollen en het bloedt gemakkelijk

Slechte adem

In medische termen wordt een slechte adem ‘halitose’ of ‘foetor ex ore’ genoemd (geur-uit-mond). Een slechte adem is een veelvoorkomend probleem, ongeveer 20 – 50% van de volwassen bevolking heeft er last van.

Gevoelige Tanden

Pijn in het gebit bij het eten of drinken van warme of koude producten? Of juist als u iets zuurs of zoets neemt? Waarschijnlijk zijn blootliggende tandhalzen het probleem.

Tanderosie

Naast gaatjes kan erosie (gebitsslijtage door zuur aanvallen) een groot probleem zijn in de mond. Bij erosie is er vrijwel geen herstelperiode. Dit komt niet door de hoeveel suikers, koolhydraten of zuren die u nuttigt, maar om de aantal keren dat u iets nuttigt.

Laserbehandelingen

Laser is een precieze, geconcentreerde bundel van licht. Met behulp van de laser kun je zeer gericht en zeer precies allerlei behandelingen uitvoeren. Bij gebruik van de diodelaser is het mogelijk

Ons team

Praktijk voor Mondhygiëne Middelburg staat voor passie voor preventieve mondzorg en het behoud van een gezonde mond.

MarjaEigenaresse
Mai TrangEigenaresse
NathaliePraktijkassistente

Adresgegevens

Walcherseweg 168
4334 NB Middelburg

T: 0118-640426
E: info@mondhygienemiddelburg.com

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
8.00 – 17.00 uur
Vrijdag
8.00 – 16.00 uur

Telefonisch bereikbaar op
maandag t/m donderdag
9.00 – 12.00 uur