Welkom

storing_melden

Door jarenlange ervaring in de computerbranche (al sinds 1992), alsmede een eigen technische dienst zijn wij bekend met allerlei voorkomende problemen en ergernissen die u in het dagelijks gebruik met de computer ondervind.

Wij komen bij u langs aan huis of kantoor in de regio Zuid Holland, om uw probleem op te lossen en doen dat veelal binnen één (1) uur.

Momenteel hebben veel computer eigenaren met een internet aansluiting last van diverse problemen meestal veroorzaakt door een (on)schuldig virus, spyware, nog niet te spreken over de menige spam email berichten die dagelijks uw mailbox binnen komen zonder dat u hier ooit om gevraagd heeft.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het upgraden van uw computer en leveren wij u alle benodigde hard- en software alsmede randapparatuur.
Opzoek naar een nieuwe computer, wij maken graag een gepaste offerte voor u.

Telefonie, wij bieden onze relaties sinds 2015 ook VOIP Telefonie diensten aan, met gebruik van een eigen telefooncentrale, voice response mogelijkheden en doorschakelen van telefoonnummers naar mobiel voorzien van wachtmuziek of met zelf aangedragen reclame boodschappen.

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, dus ook zaterdag, zon en feestdagen.
We hanteren buiten kantoor tijden, weekenden en feestdagen speciale tarieven (zie tarieven).

PC Hulp aan Huis en Kantoor levert ook 2e hands computers en randapparatuur met minimaal 3 maanden tot 12 maanden garantie.


PC Hulp aan huis en kantoor voor alle voorkomende computer problemen. Computer problemen ontstaan meestal door storingen van het besturingssysteem. Uw computer zal niet goed meer werken omdat er een storing is die voor u opgelost dient te worden.
Wij bieden u de hulp uw pc bij u thuis te herstellen. Tegen een standaard tarief wordt uw computer hersteld en eventueel ge-update om de performance van uw computer te verbeteren. PC Hulp aan huis en kantoor voor het oplossen van computer problemen.
PC Hulp aan huis kan ook uw systeem updaten. PC Hulp aan huis en kantoor is laag dremppelig, u belt voor een afspraak en wij komen langs om hulp te bieden voor uw computer. Uw pc is binnen 48 uur weer gemaakt.
Een pc is een onmisbaar onderdeel in een modern huishouden. Met een pc kunt u gemakkelijk uw administratie doen.
Een pc is ook geschikt om informatie op te halen via internet maar ook om een mailtje te sturen.