• Vanaf 29 mei

    Vanaf 29 mei 2024 heb je met één inlog toegang tot alle bibliotheekdiensten. Met je account kun je inloggen op bibliotheekgouda.nl (waar je bijvoorbeeld boeken kunt reserveren en verlengen). Met hetzelfde account log je in op de online bibliotheek waar je e-books, luisterboeken kunt lenen en op andere digitale diensten.  

    Lees verder

  • Activiteiten in de meivakantie

    Volgende week zijn er leuke dingen te doen in de Techniekwerkplaats. Op dinsdagochtend 7 mei 2024 gaan kinderen van 5 tot 8 jaar creatief aan de slag met plastic. 's Middags maken kinderen van 8 tot 12 jaar een middeleeuws dorp in Minecraft. Op vrijdag 10 mei bouwen kinderen van 8 tot 12 jaar een robot.

    Lees verder

  • donderdag 23 mei

    Raoul de Jong is auteur, columnist, programmamaker, danser en podcastmaker.
    Op donderdag 23 mei wordt hij over zijn werk geïnterviewd in de Chocoladefabriek.  

    Lees verder

  • 4-6 vergaderingen per jaar

    De bibliotheek Gouda zoekt twee leden Raad van Toezicht (4-6 vergaderingen per jaar). De RvT van de bibliotheek Gouda oefent toezicht uit op het beleid van de directeur-bestuurder en de algemene gang van zaken in de organisatie. 

    Lees verder

  • 32 uur per week

    We zijn op zoek naar een coördinator marketing & communicatie! In deze functie ben je verantwoordelijk voor een coherente marketing- en communicatiestrategie die aansluit bij de doelstellingen van de bibliotheek. Je maakt de jaarplannen en bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de verschillende campagnes, tot en met de ontwikkeling en verspreiding van content.

    Bekijk de vacature

Onze leestips