Welkom op de website van Kraaijeveld Hardhout Constructies!

Wij zijn het aanspreekpunt in Hardinxveld-Giessendam en omstreken als het gaat om het ontwerpen, produceren en monteren van hardhoutconstructies. Al drie generaties lang staan wij klaar voor onze klanten om samen de mooiste projecten af te leveren. We doen wat we beloven, met de noodzakelijke flexibiliteit!

Prefab Steigers en Bruggen direct bestellen

Specialisten in hart en nieren

Onze productiehal in het pittoreske Hardinxveld-Giessendam is waar het allemaal gebeurt. Hier worden onze houten constructies geprefabriceerd, waardoor wij efficiënt maar toch kwalitatief aan de slag kunnen met onze opdrachtgevers. Echter stopt het niet bij hout! Ook beschikken wij over diverse machines om staal en andere materialen mee te bewerken. De mogelijkheden strekken dus vele malen verder dan enkel en alleen hout. Hierdoor zijn wij een allround bedrijf met specialisaties in verschillende gebieden.

Of u nu een brug wilt laten aanleggen of een jachthaven of -steiger: wij kunnen het! Tot onze werkzaamheden behoren ook onder andere het aanleggen van terrassen en galerijen, damwanden en remmingswerken, hekwerk en ander maatwerk zoals straatmeubilair en kunstwerken.

Het gehele proces, gewoon bij Kraaijeveld

Vanaf het maken van een schetsontwerp tot en met de plaatsing en onderhoud, Kraaijeveld Hardhout Constructies heeft alle disciplines in eigen hand. Uw wensen worden door ons vertaald in een gedetailleerde tekening. Het gehele proces van ontwerp tot berekeningen en van heiwerk tot transport en uiteindelijk de plaatsing is bij ons in één hand. Voor de uitvoering op uw locatie hebben wij een kraanschip en pontons.

Doordat wij uw enige aanspreekpunt zijn in het gehele proces, bent u verzekerd van een klantgerichte en transparante aanpak. U komt niet voor verrassingen te staan en als er problemen of vragen optreden, weet u altijd wie u kunt contacteren. Wel zo handig!

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.

    Cart