Veilig en snel weer thuis bij pech of schade

AUTOBERGING, PECHHULP EN AUTOTRANSPORT, REGIO HAAGLANDEN

We hebben allemaal weleens een pechdag. Een dag waarop het allemaal even niet zo lekker gaat. U laat uw lunchtrommel op het aanrecht staan, een vogel poept op uw nette kleding en als klap op de vuurpijl staat u ’s avonds voor een dichte deur omdat uw huissleutels nog op kantoor liggen. Aan deze pechvogelmomentjes kunnen we bij Van de Velde Autoberging niets doen. Mocht u nu met échte pech, autopech, langs de weg staan, - wat we niet voor u hopen - dan zijn wij maar één belletje van u verwijderd.

GEEN ABONNEMENT, WEL HULP BIJ PECH EN SCHADE

Laat Van de Velde Autoberging uw taxi zijn naar huis, schadeherstelbedrijf, de garage of een autobedrijf naar keuze. Wij zorgen er altijd voor dat uw auto bij pech of schade (weer) op de plaats van bestemming komt.

Geen verplicht lidmaatschap

Bent u geen lid van de ANWB, de Wegenwacht, Routemobiel of een andere hulpdienst? Geen paniek, wij kunnen u helpen! Accu leeg, band lek, schade? Bel ons: 06 - 22 93 66 76.

Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt alleen als u ons nodig heeft. Mochten wij uw auto niet ter plaatse kunnen repareren, dan brengen wij hem voor hetzelfde tarief direct naar de garage of huis (binnen de regio).

Particulieren en bedrijven

Wij werken zowel voor garages als particulieren in de regio’s: Delft, Delfgauw, Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Zoetermeer, Wateringen, Poeldijk en Monster. U mag ons altijd bellen om uw gestrande auto, waar dan ook in Nederland, op te halen.

Lees meer over autoberging en pechhulp
Sidebar-Search-icon

BINNEN EEN UUR TER PLAATSE

Wij proberen altijd om binnen een uur na uw melding ter plaatse te zijn, gelukkig zijn we er vaak al binnen 30 minuten.
Sidebar-Search-icon

DAG EN NACHT BEREIKBAAR BIJ SPOED

Van de Velde Autoberging is een eenmansbedrijf. We kunnen daarom niet iedere dag én nacht paraat staan. Al is dat wel het streven. Eén telefoontje naar 06 - 22 93 66 76 en u weet of u op ons kunt rekenen.

OVER VAN DE VELDE AUTOBERGING

‘In 2007 werd het bedrijf opgericht. Na jaren in loondienst bij garagebedrijven gewerkt te hebben als automonteur en pechhulpverlener maakte ik de overstap naar de autoberging en besloot ik om zelfstandig ondernemer te worden.

Na een paar jaar met een kleinere oprijwagen gereden te hebben, bleek er in 2011 toch de behoefte te bestaan aan een grotere sleepauto. Het werd de Iveco Eurocargo met schuifbak en een lepel erachter. In 2016 werd er een spiksplinternieuwe Iveco aangeschaft met een zogenaamde euro6 motor zodat aan alle milleueisen van deze tijd kan worden voldaan en wij ook in de binnenstad door de millieuzone's van alle steden mogen rijden. Deze auto wordt ook wel bergingswagen, sleepwagen, sleepauto, lepelwagen of takelwagen genoemd. Hoe u het ook wilt noemen, één ding is belangrijk: bij pech of schade help ik.’

Wij huren Peter regelmatig in voor het bergen en/of transporteren van ons wagenpark. Peter is erg flexibel en probeert altijd zijn planning op die van ons af te stemmen.

Marco

Laat ons weten wat u van ons vindt, geef uw beoordeling
Bel: 06-22 936 676