openingstijden rondom feestdagen

Wij zijn gesloten van 27 december tot 9 januari 2022.

logo-de-jong-waddinxveen

DE JONG DRAAD & ZO

De Jong Draad & Zo voert een brede collectie decoratie artikelen, voor binnen en buiten. De producten zijn commercieel, aantrekkelijk geprijsd en uit voorraad leverbaar. Naast de basis bloemisterij artikelen, speelt De Jong Draad & Zo in op trends en de seizoenen. De artikelen zijn geschikt voor kwekers, tuincentra, bloemisten, slijterij en drankspeciaalzaken.

In onze eigen draadverwerkingsfabriek ontwikkelen en vervaardigen wij draad producten voor de tuinbouw en kwekerij. Alles wat te maken heeft met bevestiging, begeleiding en toegevoegde waarde wordt bij ons op maat geproduceerd tegen scherpe prijzen en met een snelle levering.

de-jong-draad-en-zo-waddinxveen-decoratie-sfeer-draad-artikelen-producten-bloemist-winkel-slijterij-92

Handmade by Hal5

Handmade by HAL5 heeft een brede collectie unieke industriële meubelstukken. Alles wordt op maat ontworpen en met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats te Waddinxveen. Wij maken kwalitatieve en stoere meubels zoals eettafels, banken, salontafels, wandkasten, tv-meubels en kasten voor particulieren, winkels en bedrijven.

Handmade by HAL5 onderscheidt zich met haar industriële meubels door het gebruik van blauw staal. Dit zwarte robuuste materiaal heeft een geleefde uitstraling en is uitermate sterk. Wij combineren dit met doorleefd oud hout of bijzondere houtsoorten die wij vinden bij het inkopen.

online

bestel via de site

showroom

bezoek ons in waddinxveen

showwagen

wij komen bij u langs

showroom

Onze showroom is eenvoudig bereikbaar vanaf de A12, afslag Waddinxveen. U bent van harte welkom om de showroom vrijblijvend te bezoeken tijdens onze openingstijden.

vakantie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze producten kunnen enkel per omdoos worden besteld.
Bestellingen vanaf €650,- excl. BTW worden Franco in Nederland geleverd.
I.V.M. DE SNEL STIJGENDE GRONDSTOF- EN CONTAINERPRIJZEN ZIJN WIJ HELAAS GENOODZAAKT OM ONZE PRIJZEN REGELMATIG AAN TE PASSEN.

I.v.m. de snel stijgende grondstof- en containerprijzen zijn wij helaas genoodzaakt om onze prijzen regelmatig aan te passen.