tom-ford-sliderr
gotti-sliderr
lindberg-sliderr
prodesign-denmark-slider

Welkom bij Groeneveld Brillen & Contactlenzen

Opticien Groeneveld Brillen & Contactlenzen is al ruim 80 jaar een begrip in de wereld van optiek. Onze optiekzaak heeft vestigingen in Rotterdam Kralingen, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel waar wij u van dienst kunnen zijn met het beste oogadvies op maat en een uitstekende service. Goed zien maakt een wereld van verschil!

Een bril is het meest bepalende kledingstuk dat u draagt, daarom moet een montuur in overeenstemming zijn met uw persoonlijkheid. Om de goede beslissing te kunnen maken, bieden wij u een ruim en divers assortiment met mooie merkmonturen van de beste kwaliteit. Om onze collectie up-to-date te houden, volgen wij de (inter)nationale modetrends op de voet. U heeft dus altijd de beste keuze! Heeft u een montuur gevonden? Dan zorgen we er uiteraard voor dat er brillenglazen van topkwaliteit in komen te zitten.

Like ons op:

Facebook icon

instagram icoon


Gigi studios

Gigi Studios brillen en zonnebrillen

De designers achter GIGI Studios brillen en zonnebrillen doen niet aan hokjes-denken. Zij vinden namelijk dat ieders unieke persoonlijkheid een eigen podium verdient.

LEES MEER

kinderbrillen

Uitgebreide collectie kinderbrillen

Onze kinderbrillen zijn niet alleen kleurrijk, hip en stoer maar kunnen daarnaast ook tegen een stootje. Ons Kinderbrillenplan maakt de brillen bovendien uiterst betaalbaar!

LEES MEER

vrouw met contactlenzen

Contactlenzen voor alle situaties

Harde of zachte lenzen, daglenzen, maandlenzen maar ook multifocale lenzen en zelfs nachtlenzen, onze contactlensspecialist kan u adviseren over de lens die bij uw situatie past.

LEES MEER


Lenzen en oogzorg

Ons assortiment zou niet compleet zijn zonder een divers aanbod van contactlenzen. Samen met onze contactlensspecialist beslist u welke lenzen het beste bij u passen. Wij lichten u graag voor over de voor- en nadelen van de verschillende soorten contactlenzen die er zijn.

Wilt u deskundig oogadvies? Kom dan kennismaken met onze enthousiaste medewerkers in een van de vestigingen van Groeneveld Brillen & Contactlenzen: Rotterdam Kralingen, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel.

contactlens indoen


Top