Notariskantoor Ellemers

Notaris in Sneek

Notariskantoor Ellemers is gevestigd in het centrum van Sneek, van oudsher een echte handel-en industriestad en bekend om haar historische binnenstad. Van augustus 1498 tot maart 1500 was Sneek zelfs de hoofdstad van Friesland. Velen kennen deze prachtige stad ook van de karakteristieke Waterpoort, de watersport en niet te vergeten de Sneekweek.

Offerte aanvragen

Na het aanvragen van de offerte, sturen wij deze doorgaans binnen een dagdeel naar je toe. De offerte wordt afgegeven op basis van de gegevens die op dat moment door u zijn verstrekt aan ons. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Onze werkwijze

Bij ons enthousiaste team van medewerkers kunt u rekenen op een persoonlijke, vlotte en plezierige afwikkeling van zaken. Wij beschikken over een gedegen, specifieke vakkennis, waardoor wij hoge kwaliteit kunnen leveren. Korte lijnen, vaste contactpersonen en duidelijke afspraken over wat en wanneer u iets van ons mag verwachten, zijn bij ons vanzelfsprekend en vinden wij van groot belang voor een efficiënte afwikkeling.

In onze advisering betrekken wij alle aspecten die voor u van enig belang (kunnen) zijn, zowel op het persoonlijke, juridische als ook op het fiscale vlak. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie. Oplossingen waarbij u zich prettig voelt.

Van het groot belang vinden wij het dat u tevreden bent over onze dienstverlening én over het tarief dat wij u in rekening brengen. Wanneer u het op prijs stelt, ontvangt u van tevoren een duidelijke prijsopgave.

Neem contact op

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of maak gebruik van ons gratis inloopspreekuur (iedere donderdag van 14.00 uur tot 17.00 uur) of ons speciale gratis echtscheidingspreekuur (iedere dinsdag van 14.00 uur tot 17.00 uur).

Rechtsgebieden

Familierecht

Voor alle notariële zaken en vragen rondom familierecht kunt u terecht bij Notariskantoor Ellemers. Wij helpen graag bij het opstellen van (levens-) testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en soortgelijke documenten.

Ondernemingsrecht

Ondernemen vraagt toewijding en durf en kent de nodige risico’s. Daarom is het voor u als ondernemer verstandig om één en ander goed vast te laten leggen. Wij van Notariskantoor Ellemers helpen daar graag bij. Wij zijn al jaren zeer actief in het ondersteunen van zowel startende als ervaren ondernemers.

Onroerend goed

Zowel voor particulieren als voor professionele partijen is Notariskantoor Ellemers een betrouwbare en professionele partner wanneer het gaat om onroerend goed zaken. Als u een woning of grond gaat (ver)kopen wilt u zeker zijn dat alles goed geregeld is en u niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan u graag bij!

Fides

Notariskantoor Ellemers maakt deel uit van een samenwerkingsverband bekend onder de naam Fides Notarissen. Dit samenwerkinsgverband bestaat uit een vijftal middelgrote notariskantoren in Friesland. Praktisch en plezierig voor u als klant, want het betekent minder reizen en persoonlijk contact.

Nieuws

Lees al het nieuws rondom ons kantoor en het notariaat.

Schuiven naar boven
Call Now Button