Spring naar inhoud

Samen komen we eruit

Financieel gezond zijn, worden en blijven.
Daar zorgen wij voor in 14 gemeenten.

Let op! Betalingen tijdens de komende feestdagen en sluiting pand.

Op feestdagen worden betalingen door banken anders verwerkt dan u gewend bent. Staat een betaling aan u op een feestdag gepland dan kan deze later binnenkomen dan u gewend bent. 

Wilt u er zeker van zijn dat u een geplande betaling, bijvoorbeeld uw leefgeld, op tijd ontvangt dan kunt u uw contactpersoon bij de GKB vragen om een betaling eerder uit te voeren. Neemt u hiervoor minimaal 3 werkdagen voor de betreffende feestdag contact op met uw contactpersoon. Heeft u een verzoek voor extra geld, neemt u ook hiervoor minimaal 3 werkdagen voor een feestdag contact op met uw contactpersoon bij de GKB. 

Het gaat hierbij om de volgende feestdagen: goede vrijdag (vrijdag 29 maart), 2e paasdag (maandag 1 april), dag van de arbeid (woensdag 1 mei),  Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) en 2e pinksterdag (maandag 20 mei). 

Daarnaast is ons pand gesloten op vrijdag 29 maart. 

Bedankt voor de afgelopen 2,5 jaar waarin ik jullie ondersteuning erg heb kunnen waarderen. Voor mij persoonlijk sluit ik nu een hoofdstuk af en zonder het GKB was dit niet gelukt. Op naar een mooie toekomst!

Lidmaatschappen en aansluitingen

De GKB is lid van de NVVK, de branchevereniging voor schuldhulpverlening, beschermingsbewind en sociaal bankieren. Daarnaast is de GKB aangesloten op het BKR, het Schuldenknooppunt (SKP) en het Waarborgfonds Saneringskredieten (Wsk).