Vakantiepark Witterzomer
Vakantiepark Appelscha

Vakantiepark bij Appelscha

  • Vlak bij Appelscha (14 km)
  • Accommodaties en kampeerplaatsen
  • Uitstekende faciliteiten voor jong en oud

Vakantie vieren op 14 km afstand van Appelscha

Ben je van plan af te reizen naar Drenthe voor jouw volgende vakantie of weekend weg? Dan kun je kiezen voor een verblijf op ons gezellige vakantiepark vlak bij Appelscha. Vakantiepark Witterzomer biedt diverse accommodaties geschikt voor maximaal 20 personen, maar ook kamperen op het ruime kampeerterrein is mogelijk. Ons bungalowpark nabij Appelscha ligt centraal in Drenthe, op slechts 17 minuten rijden van Appelscha. De bosrijke omgeving, de rijke cultuur en geschiedenis van Drenthe maken een vakantie in Drenthe zeer gewild. En dankzij de uitstekende faciliteiten op ons vakantiepark wil je gewoon nergens anders meer verblijven. Een vakantie bij Vakantiepark Witterzomer is een heerlijke vakantie voor jong en oud.

 
 
 

Accommodaties vlak bij Appelscha

Op ons bungalowpark nabij Appelscha heeft u ruime keus uit verschillende accommodaties. Een camphome, chalet, hotelkamer, lodge, of vakantiehuis voor maximaal 9 personen. Wanneer u met een groter gezelschap wilt komen dan zijn onze 16- en 20-persoons familiehuizen zeer geschikt. Gezellig samen een bordspelletje spelen in de woonkamer, uitgebreid koken zonder zelf te hoeven afwassen dankzij de vaatwasser en weer uitgerust huiswaarts keren dankzij de comfortabele bedden. U beleeft het op ons vakantiepark bij Appelscha.

 
 

Kamperen bij Appelscha

Het ruime en natuurrijke kampeerterrein op ons vakantiepark bij Appelscha biedt een geschikt plekje voor iedereen. U bepaalt zelf het luxe niveau van uw kampeerplaats. Gaat u voor een kampeerplek met privé sanitair of wilt u back-to-basic op een standaardplaats? Dankzij de ruime kampeerplaatsen van minimaal 100 m² geniet u altijd van een fijne kampeervakantie. Is uw ideale kampeerplek een plaats dicht bij de visvijver, op een veld met speelgelegenheid of een plek met veel privacy? Iedere kampeerder vindt zijn of haar favoriete plek op ons bungalowpark nabij Appelscha. 

Uitgebreide faciliteiten op ons bungalowpark nabij Appelscha

  • Openluchtzwembad
  • Zwemvijver met zandstrand
  • Visvijver
  • Tennisbanen
 
  • Indoor speeltuin Skik
  • Recreatieprogramma
  • Sportvelden
  • Springkussen
 
  • Brasserie de Bosuil
  • Snackbar
  • Supermarkt
  • Kerkdienst
 

Ontdek de faciliteiten en omgeving

Ons vakantiepark bij Appelscha beschikt over uitstekende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Wat het weer ook doet, dankzij onze binnen- en buitenfaciliteiten zult u zich zeker vermaken. De kinderen kunnen uren klimmen en klauteren in binnenspeeltuin Skik, jong en oud smikkelen en smullen van een hapje of drankje bij de horeca en ook bij onze speelvijver met zandstrand is plezier gegarandeerd. Zijn u en uw gezelschap sportief aangelegd? Met de midget-putt golfbaan, tennisbaan, sportvelden, zwembad en bowlingbaan kunt u fit blijven en veel plezier beleven. 

U kunt dagenlang plezier beleven op ons bungalowpark in de buurt van Appelscha, maar de veelzijdige provincie Drenthe is ook zeker de moeite waard om te verkennen. Spot uw lievelingsdier in Wildlands, klauter door de bomen bij het klimpark in Grolloo en vergeet ook zeker niet de schatten uit de ijstijd te bewonderen; de hunebedden. Met wie geniet u van een welverdiende vakantie bij Vakantiepark Wittezomer?

 

Faciliteiten

Het hele jaar door kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten op ons vakantiepark bij Appelscha. Wat wordt uw favoriete faciliteit?

Omgeving

Ontdek de prachtige Drentse omgeving van ons bungalowpark nabij Appelscha en maak de leukste culturele, natuurrijke of avontuurlijke uitstapjes!