Origineel, onderscheidend, gewoon net even anders, dat is Oars.

shop per categorie

Impressie van onze winkel

OPENINGSTIJDEN WINKEL

Maandag gesloten

Dinsdag – 10:00 – 17:30

Woensdag – 10:00 – 17:30

Donderdag – 10:00 – 17:30

Vrijdag – 10:00 – 21:00

Zaterdag – 10:00 – 17:00

In januari en februari zijn wij om half zes gesloten.

Wegens vakantie 07 juni en 14 juni geen koopavond.

 

 

 

 

NIEUWSBRIEF EN SOCIAL MEDIA

Altijd op de hoogte willen zijn van onze nieuwste collecties en acties?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Geen zorgen, onze nieuwsbrief komt niet dagelijks of wekelijks maar ongeveer maandelijks. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes die we hebben!

Aanmelden Nieuwsbrief

Volg ons ook op social media

 

Voor bezoekers van het Planetarium

Oars is Fries voor anders en dat geeft precies aan waar onze winkel voor staat. Originaliteit en creativiteit staan hoog in ons vaandel en zo runnen we al meer dan 30 jaar onze damesmodewinkel met passie en plezier.

In 1989 kwamen we naar het mooie Franeker en voelen ons hier helemaal thuis. De persoonlijke gemoedelijke sfeer maakt deze kleine stad een heuse ster van de elf steden. De geschiedenis en cultuur heeft ook onze persoonlijke interesse en we zijn dan ook ‘Grutsk’ op de Werelderfgoedstatus van ons Planetarium.

In onze winkel verkopen we o.a. sieraden van Hevi handmade. Deze sieraden zijn nikkelvrij en gemaakt van een legering van koper, zink en magnesium overgoten met een laagje zilver.

Ter ere van de Werelderfgoedstatus van het Planetarium hebben wij een speciale ring voor u uitgezocht. Deze ring is verstelbaar dus past altijd. Wanneer u voor vijftig euro in onze winkel besteedt krijgt u op vertoon van uw entree biljet deze ring cadeau!