Stalen deuren
van Aluwdoors®

Het voordelige alternatief
voor
stalen deuren

Met ons alternatief voor stalen binnendeuren blijft uw afgesloten (kantoor)ruimte toch open door de grote oppervlakte aan glas. Onze ranke stalen deuren worden voor veel toepassingen gebruikt; bijv. als scheidingswand woonkamer, tussen keuken of hal of als glazen kantoorwand. Omdat onze metalen deuren van hoogwaardige, waterbestendige materialen zijn gemaakt - o.a. aluminium en RVS - is ons product ook in douches of andere vochtige ruimtes toe te passen. Onze metalen industriele deuren zijn in tegenstelling tot houten steellook deuren onderhoudsvrij. Ook kunnen onze stalen deuren en ramen in niet geïsoleerde buitenverblijven toegepast worden. Onze metalen industriële kantoorwanden met glas worden ook vaak als kantoorwand met glas toegepast.

Wilt u iets anders dan een standaard zwart stalen deur? Onze deuren zijn in vrijwel alle RAL kleuren te verkrijgen waardoor u het helemaal naar wens kunt maken. We horen graag!

stalen deur zwart

Fotoboek.

Bekijk voorbeelden van aluminium deuren

Hieronder ziet u allerlei voorbeelden van stalen deuren, taatsdeuren, schuifdeuren, glazen kantoorwanden, ramen, roomdividers, douchedeuren en douchewanden die wij hebben opgeleverd door geheel Nederland. Ziet u een mooie stalen deur of metalen kantoorwand met glas en bent u benieuwd naar de prijs? Klik dan op de knop onder de foto of ga naar onze configurator waar u direct uw stalen deur prijs kan berekenen.

Scharnierdeur met zijpaneel
Scharnierdeur met zijpaneel
Dubbele taatsdeur
Dubbele taatsdeur
Zwarte opdekdeur
Zwarte opdekdeur
Stalen schuifpui
Stalen schuifpui
Scharnierdeur zwart
Scharnierdeur zwart
Bronzen scharnierdeur
Bronzen scharnierdeur
Roomdivider
Roomdivider
Opdekdeur met grijs glas
Opdekdeur met grijs glas
Groene scharnierdeur
Groene scharnierdeur
Dubbele taatsdeur met zijpanelen
Dubbele taatsdeur met zijpanelen
Taatsdeur Oxide 2
Taatsdeur Oxide 2
Scharnierdeur olijf
Scharnierdeur olijf
Opdekdeur in metalen kozijn
Opdekdeur in metalen kozijn
Aluminium vouwwand
Aluminium vouwwand
Metalen schuifdeur grijs
Metalen schuifdeur grijs
Zwarte opdekdeur
Zwarte opdekdeur

Nog meer voorbeelden van metalen deuren?

Benieuwd wat het kost?

› Snelle offerte (1 min.)

Ontwerp uw deur of wand op maat
en zie direct de prijs


Een stalen deur, metalen deur of ook wel industriële deur of kantoorwand is een karakteristieke en stijlvolle eyecatcher voor uw huis of kantoor. Het aansprekende ranke staal design schept sfeer en ruimte en is toepasbaar in vrijwel elke stijl. Het goedkope alternatief doet zeker niet onder voor een stalen deur in design en afwerking, onze deuren zijn juist strakker, rustiger en ranker dan de stalen deuren.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

Stalen taatsdeuren

Ranke deuren, rank profiel


Kiest u voor een metalen taatsdeur, dan zijn de scharnieren bijna onzichtbaar. Daarom hebben taatsdeuren een strakke en minimalistische uitstraling. Zware stalen deurstijlen zijn overbodig. De deur kan ook voorzien worden van een systeem dat automatisch sluit na gebruik. Stalen taatsdeuren draaien zeer soepel zijn onderhoudsvrij en zijn prettig in gebruik.

Metalen deuren & wanden

DE LOOK VAN STAAL, MAAR DAN VOORDELIGER


Aluwdoors is een metalen deuren leverancier in Nunspeet, centraal in Nederland. We leveren onze stalen deuren door heel Nederland, maar wij voorzien ook onze klanten in het buitenland van stalen deuren met glas. Ook hebben we een showroom waar u op afspraak langs kunt komen om onze producten te bekijken en advies te krijgen. Naast onze showroom vind u ook onze werkplaats zodat u meteen een indruk krijgt hoe wij metalen deuren vervaardigen.

stalen deuren montage

Aluwdoors verzorgt ook de montage van de stalen deuren:
degelijk uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs.
Zij installeren uw stalen deuren of wanden volledig naar wens.


Aluwdoors levert metalen taatsdeuren, schuifdeuren, vaste wanden en stalen kantoorwanden. Stalen deuren van Aluwdoors zijn altijd maatwerk. Dat betekent dat we vrijwel altijd uw gewenste product kunnen aanbieden. Ook hebben we zelf het meest strakke, ranke en symmetrische metalen profiel ontwikkeld – nog ranker en strakker is dan de standaardprofielen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Zo zorgen wij voor een zeer strak geheel en een superieure afwerking van onze stalen deuren. Onze metalen deuren zijn van hoge kwaliteit, onderhoudsvrij en hebben een zeer lange levensduur.

Uw Aluw® deur
in 6 stappen


We maken het u heel gemakkelijk. Aluwdoors regelt alles van begin tot het einde, echter u heeft zelf de regie. U bepaalt wat en wanneer iets gebeuren moet. Ons werk is pas klaar als u tevreden bent, maar dat is een open deur natuurlijk. Bent u op zoek naar stalen deuren of ramen? Ontwerp zelf uw metalen deur en vraag een vrijblijvende offerte aan via de configurator.


Heeft u liever even telefonisch contact? Dat is natuurlijk ook prima!


De voordelen van topmaterialen


Een aluminium deur is zo’n 15% lichter dan een stalen deur en heeft een rank en strak metalen profiel van 30 mm. breed. Beide zijden van onze aluminium deuren zijn gelijk, het aanzicht is dus hetzelfde. En omdat er geen zichtbare lassen zijn, hebben aluminium deuren een nóg strakkere uitstraling. Onze metalen deuren zijn zelfs door technisch onderlegde mensen vrijwel niet te onderscheiden van stalen deuren. Behalve dat de aluminium deuren goedkoper zijn natuurlijk! ook zijn onze deuren voorzien van 6mm(!) veiligheidsglas.


Bestel uw deur bij Aluwdoors

Let op: alle getoonde prijzen zijn inclusief levering en 21% BTW!

De perfecte combinatie
van sfeervol en praktisch.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?