Egbers Optiek-Optometrie & Hoortoestellen in Varsseveld
DubbelDekker actie: nu 50% voordeel bij aankoop van een 2e bril.

Alles voor een optimale zicht- en hoorbeleving

Ervaar de sensatie van gepersonaliseerde service.

Over ons

Wie wij zijn

Wij geloven dat luisteren naar uw unieke wensen het belangrijkste is bij het vinden van de beste oplossing. Zo kunnen wij de beste kwaliteit & service bieden die u nodig heeft om probleemloos te genieten van uw zicht en gehoor. 

Maak daarom direct een afspraak!

Wat we doen

Optiek

Goed zicht hoort voor iedereen beschikbaar te zijn. We lezen van alles, kijken Netflix, scrollen op social media, typen en kijken bijna de hele dag. Toch kan het lastig zijn om de juiste oplossingen te vinden. Welke bril en glazen passen bij mij? Is een bril wel betaalbaar? En zijn contactlenzen beter? 

Op alle vragen die u heeft, hebben wij het antwoord. Onze deskundige opticiens en optometrist staan klaar om samen met u de beste oplossing te vinden.

Wij zorgen ervoor dat u snel én gemakkelijk de perfecte bril of contactlenzen krijgt die u nodig heeft. 

wat we doen

Horen

Wij geloven in eenvoudige oplossingen. Door middel van ons HoorCompleet bent u gemakkelijk geholpen met de problemen die u ervaart. Service en budget zijn op 4 manieren perfect gecombineerd, zodat niks anders nodig is. Doe onze gratis Hoortest om te weten of we u kunnen helpen. 

Aanbod

Productcategorieën

In 5 categorieën garanderen wij alle oplossingen die elk probleem verhelpen.

Aanbod

HoorCompleet

In 4 abonnementen bieden we de beste hooroplossing waarin kwaliteit én prijs  perfect zijn gecombineerd. Goed horen is nog nooit zo gemakkelijk.

Excellent

Meest gekozen

Onze beste oplossing die u alles biedt wat u maar kunt bedenken. Zo garanderen we het beste gehoor.

In excellent

Top

Meest gekozen

We bieden de beste kwaliteit geluid voor iedereen. Volledig geholpen en voorzien voor lange tijd.

In top

Basis

Meest gekozen

Als u het beste gehoor wilt maar de portemonnee u limiteert. Dit is de perfecte keuze.

In BASIS

Budget

Meest gekozen

De oplossing die uw verminderde gehoor met hoge kwaliteit verbetert.

IN BUDGET
Meer informatie

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Bel ons op 0315-230 114 of mail naar info@egbersvarsseveld.nl. We staan dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 en 18.00 voor u klaar.  

Door onze persoonlijke kijk- en hoor-analyse brengen we heel nauwkeurig uw zicht en hoor situaties in kaart . Hierdoor heeft u altijd het beste advies voor uw oplossing en is uw tijdsinvestering zo optimaal mogelijk.

Scherp zien is ons vak. We brengen het medische verhaal achter uw ogen in beeld. Bij ons is een oogmeting veel meer dan de juiste sterkte bepalen. Hierdoor zijn uw ogen ook gecontroleerd op sluimerende oogafwijkingen zoals staar, glaucoom of maculadegeneratie.

Komen er in de familie oogklachten en/of oogziektes voor of heeft u klachten als dubbelzien, wazig zien, het zien van lichtflitsen of zwarte vlekken? En/of als de ogen belast worden met contactlenzen?

Maak dan een afspraak met onze optometrist voor een professioneel oogonderzoek. Oogafwijkingen of -ziektes worden zo tijdig ontdekt.

Een opticien doet alleen de eenvoudige oogmetingen.

Een optometrist stelt naast een uitgebreide oogmeting ook vast of een oog pluis of niet pluis is.

Als u vaak dingen navraagt en of uw omgeving merkt dat u harder spreekt en de tv luider staat. Ook als luisterinspanning teveel is door oorsuizen.

Een hoortoestel is een klein elektronisch apparaat en bestaat uit drie delen: een microfoon, een versterker en een luidspreker. Het hoortoestel wordt achter of in het oor bevestigd en versterkt de geluiden om u heen.

Ja. Uw investering is voor 5 jaar.  Indien u het hoortoestel in een keer aanschaft, heeft u een reductie van 15% bij Excellent, 10% bij Top en Basis en 5% bij Budget.

Afhankelijk van het materiaal: zacht en hard. Afhankelijk van de draagduur kun je deze 2 soorten weer onderverdelen in voor zacht: daglenzen en maandlenzen ; voor hard: overdag of nachts dragen.

Afhankelijk van het type oogafwijking kunnen zowel hard als zacht in een sferische, torische en multifocale uitvoering worden gemaakt.

Voor een goede nachtrust, maar ook om uw gehoor te beschermen tegen te hard geluid zoals bij concerten of motorrijden. Langdurig hard geluid kan snel leiden tot gehoorschade. 

Ervaringen

Wat onze klanten vinden

De ervaringen van onze klanten zeggen veel meer dan wat wij u kunnen vertellen.