Vacatures bij de Overheid

Jobvizier vacatures RSS feed
Jobvizier vacatures
 1. In verband met onze snelgroeiende organisatie zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. We zoeken hiervoor een Commercieel Medewerker Binnendienst. Jij bent verantwoordelijk voor de binnenkomende telefoontjes & e-mails en je helpt onze klanten op weg bij het kiezen van het juiste groendak. Je zorgt dat orders worden besteld en dat de planning voor de leveringen en installaties up to date is. Verder zorg je voor onze social media kanalen.

  ANOTHER DAY AT THE OFFICE
  Geen idee hoe jouw dag er uitziet! Hij begint in elk geval met een verse kop koffie op ons kantoor in Utrecht. Vervolgens start je de computer op en zal de telefoon ook vanzelf gaan rinkelen. We houden van adequaat en snel reageren op de vragen van onze klanten. Just go with that flow & Make Holland Green Again.

  Je kunt snel schakelen: bellen, mailen, plannen & overleggen.
  Met je manager, met gemeentes over subsidies, met onze klant, met onze kweker en met onze installateurs.

  Lunchen is een sociaal moment, dat doen we met elkaar op kantoor, vers brood, fruit en beleg. Geen bammetjes mee van thuis, gewoon lekker aanschuiven.

  Wij zijn op zoek naar goedlachse en creatieve medewerkers die sterke affiniteit hebben met (online) verkoop. Je bent ervaren in gebruik van diverse softwareprogramma’s. En je bent communicatief zeer vaardig en zelfstandig.

  Klantcontact hebben wij zeer hoog in het vaandel staan: de klant, no matter what, is altijd koning.

  Je bent bij voorkeur woonachtig in Utrecht of directe omgeving zodat je met de fiets naar ons kantoor kunt komen. Het betreft hier een parttime functie (circa 24 uur per week).
  Een gedeelte van de uren thuiswerken behoort tot de mogelijkheden in deze functie.

  Door middel van een uitgebreid onboarding programma brengen wij jou alle noodzakelijke kennis bij over sedum en groendaken zodat je na enkele weken zelfstandig kunt acteren in deze commerciële functie.

  TOPGROEN is een jong & groen bedrijf met als doel om zoveel mogelijk vierkante meters dak in Nederland en ver daarbuiten groen te maken. We leveren in heel Nederland en indien gewenst installeren we ook door heel het land met onze eigen mensen. Wij doen dit met veel passie en enthousiasme en dit zorgt ervoor dat ons model inmiddels een groot succes is gebleken.

 2. Als Managing Director ben je volledig P&L-verantwoordelijk voor beide bedrijven, Dymato CNC Technologie BV en Dymato Automation BV.

  Je bent de drijvende kracht achter de organisatie en verantwoordelijk voor het uitzetten van de koers en dagelijkse aansturing van de medewerkers. Je speelt commercieel een belangrijke rol in het uitbouwen en onderhouden van de klantenportefeuille.

  Doel is om de naamsbekendheid en het marktaandeel van beide bedrijven te vergroten in de Benelux met behoud van het huidige kwaliteitsniveau.

  Je bent gesprekspartner van de internationale leveranciers en bezoekt ze regelmatig om de stabiele samenwerking/dealerschap in stand te houden. Technisch bewaak je de (on)mogelijkheden van de verkochte machines en aanverwante apparatuur.

  Er wordt van je verwacht dat je initiatieven neemt, strategische keuzes maakt en de mensen in de organisatie coacht zodat ze het beste uit zichzelf halen. Daarnaast bouw je met het huidige team aan het verder professionaliseren van het service / spare parts team.

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Een technische achtergrond door middel van een studie en/of werk
  • Een aantal jaren bewezen leidinggevende ervaring binnen een commerciële rol
  • Kennis en ervaring binnen de CNC technologie is een duidelijke pre
  • Sterk in coaching waarmee je mensen naar een hoger niveau kan ontwikkelen
  • Je bent sterk in het bepalen van de (strategische) koers
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal

  Wij bieden: Uitdagende rol bij een toonaangevende leverancier van CNC machines en cobots, Dymato kent een informele werkomgeving. Daarnaast uiteraard een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Dymato opgericht in 2004 is een dynamische organisatie en succesvol leverancier van een aantal toonaangevende merken metaalbewerkingsmachines en collaboratieve robots. Dymato wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en een informele werksfeer.

  Dymato bestaat uit een 2-tal onderdelen, Dymato CNC Technologie, leverancier van metaalbewerkingsmachines en Dymato Automation, leverancier van Cobots (automatisering).

  Ons deskundige team draagt zorg voor het complete proces van advisering, financiering, verkoop, opleiding, installatie en service. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Dymato wordt als vooraanstaande vertegenwoordiger door de fabrikanten van machines ook betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Dit heeft al geleid tot diverse internationale erkenningen voor Dymato.

  Met ons leveringsprogramma, de know-how van productietechnologie, uitstekende faciliteiten en het streven naar perfectie in de dienstverlening, heeft DYMATO in de markt een belangrijke positie ingenomen.

 3. Vanwege de groei zijn wij op zoek naar een collega die verantwoordelijk is voor de assemblage van onze projecten op het gebied van Elektrotechniek. Elk project is uniek, daardoor is de afwisseling in je werkzaamheden groot. Je bent actief op ons hoofdkantoor in Tiel maar je reist ook naar onze klanten over de gehele wereld.

  • Zelfstandig aanleggen van het elektrische gedeelte van onze klant specifieke machines, dit omvat o.a. het aansluiten van de robotsystemen, elevators, sensoren en PLC’s;
  • Het op locatie (buitenland) in bedrijf stellen van de installaties;
  • Het lezen van schema’s en tekeningen;
  • Uitvoeren van assemblagewerkzaamheden;
  • Panelen bouwen;
  • Bekabelen en aansluiten van de machine.

  • Een afgeronde Mbo opleiding richting elektro, mechatronica of aanverwant;
  • Zelfstandige en ondernemende instelling, flexibel;
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een duidelijke pre;
  • Servicegerichte instelling;
  • In staat zijn om te “schakelen” tussen uitvoering en engineering;
  • Bereid om internationaal te reizen voor de opbouw van de machines bij onze klanten.

  Voor jouw succes belonen wij je met het volgende:

  • Een uitdagende baan in de top van de industriële automatisering/robotisering
  • Werken vanuit een modern nieuw kantoorpand met prima faciliteiten
  • Continue innovatie en groei, voor jouw persoonlijk en als bedrijf
  • Samenwerken met leuke collega's uit veel technische vakgebieden
  • Korte lijnen, informele sfeer, dynamische omgeving
  • Leuke borrels en teamuitjes en voor de fanatiekelingen bijvoorbeeld wekelijkse bootcamp op het werk
  • En natuurlijk een goed salaris

  Werken als Monteur Machinebouw bij KRANENDONK betekent werken in een dynamische, competitieve, internationale omgeving met hoogwaardige productieoplossingen en veeleisende klanten. Als Monteur Machinebouw maak je deel uit van een enthousiast assemblage team met collega's over de hele wereld.

  Over KRANENDONK

  Wij zijn een systeemintegrator en leveren over de hele wereld hoogwaardige geautomatiseerde las- en snijoplossingen aan onze belangrijkste industrieën: scheepswerven, offshore en staalconstructie bedrijven. Door onze intelligente robotoplossingen voor las- en snijprocessen te implementeren, kunnen onze klanten op de meest efficiënte en effectieve manier in enkelstuks (non-repetitive) produceren!
  Met vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), Japan, Singapore, China, de Verenigde Staten en Denemarken ondersteunen wij onze klanten over de hele wereld.

  Wil jij werken in een hightech onderneming en de naamsbekendheid van KRANENDONK Smart Robotics wereldwijd verder uitbouwen? Om bovenstaand te verwezenlijken zijn wij dringend op zoek naar een: Monteur Machinebouw

  We have big dreams and we expect you to have the same!

 4. Deze afdeling is het eerste aanspreekpunt voor (internationale) klanten bij technische vragen, storingen en spare part aanvragen. Zij verzorgt de voorbereiding, planning & terugkoppeling van service buitendienst activiteiten. Waar nodig worden projecten in het buitenland op afstand begeleid. Er is wekelijks overleg met service teams in Noord Amerika, Frankrijk en op termijn Australië.

  In deze dynamische functie houdt je het overzicht en weet je prioriteiten te stellen t.a.v. de diversiteit aan aanvragen. Je bent in staat snel te kunnen schakelen met andere afdelingen zoals verkoop en engineeringsafdelingen om zo de complexe service verzoeken te kunnen afwikkelen.

  Als Service coördinator ben je niet alleen aanspreekpunt voor klanten, maar zorg je ook dat alle werkzaamheden op de afdeling soepel verlopen.

  • HBO denk- en werkniveau, technische affiniteit is een must
  • Beheerst meerdere talen waaronder in ieder geval Nederlands en Engels
  • Systematisch kunnen werken en denken
  • Inventief, creatief, analytisch, resultaatgericht
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pre

  Polymac, maakt met 40 gedreven medewerkers deel uit van Pagès Group (totaal 175 medewerkers) en is al meer dan 40 jaar lang een betrouwbare partner voor innovatieve automatiseringsoplossingen binnen de kunststof verpakkingsindustrie.

  Polymac zet de standaard als het gaat om intelligente robotica, emmeraanbeugel-machines voor kunststof- en metalen beugels en In Mould Labelling systemen (IML).

  Markt:
  De internationale markt waarin Polymac opereert is competitief en dynamisch van aard, snel inspringen op klantbehoefte is van essentieel belang. Polymac positioneert zich aan de bovenkant markt met technisch hoogwaardige oplossingen.

  Cultuur:
  De cultuur binnen Polymac kenmerkt zich als professioneel, gedreven met weinig managementlagen. Flexibel en snel in staat in te springen op “kansen”.

  Groei:
  Er is de strategische keuze gemaakt om verder te groeien en te diversifiëren. Polymac (40 medewerkers) is financieel zeer gezond en professioneel georganiseerd. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Voor de afdeling Service is Polymac op zoek naar een:

 5. Voor deze functie zoeken wij een netwerker die “bruggen kan bouwen” en die zelfstandig ons netwerk van bestaande en potentiële klanten kan uitbreiden en intensiveren. Samen met je collega’s van sales & concept engineering streef je ernaar om de perfecte calculatie en offerte uit te werken. Door je uitgebreide sales ervaring weet je verschillende stakeholders als geen ander te overtuigen van onze meerwaarde. Op deze manier draag je bij aan de verdere groei en ambities van KRANENDONK in je eigen regio. Welke regio dit precies gaat worden, hangt af van de kennis en ervaring die je hebt opgebouwd.

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting werktuigbouwkunde, procestechniek, technisch commerciële bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Meer dan 3 jaar aantoonbare internationale ervaring en succes met adviserend verkopen (must)
  • Aantoonbare commerciële ervaring in een technisch industriële omgeving met kapitaalgoederen
  • De mogelijkheid om regelmatig (ca. 25%) internationaal te reizen en deel te nemen aan vakbeurzen
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid in het Nederlands en Engels
  • Kennis van de staalindustrie, scheepsbouw, offshore en/of robots is een pré

  Voor jouw succes belonen wij je met het volgende:

  • Een uitdagende baan in de top van de industriële automatisering/robotisering
  • Werken vanuit een modern nieuw kantoorpand met prima faciliteiten
  • Continue innovatie en groei, voor jouw persoonlijk en als bedrijf
  • Samenwerken met leuke collega's uit veel technische vakgebieden
  • Korte lijnen, informele sfeer, dynamische omgeving
  • Leuke borrels en teamuitjes en voor de fanatiekelingen bijvoorbeeld wekelijkse bootcamp op het werk
  • En natuurlijk een goed salaris

  Werken als Area Sales Manager bij KRANENDONK betekent werken in een dynamische, competitieve, internationale omgeving met hoogwaardige productieoplossingen en veeleisende klanten. Als Area Sales Manager maak je deel uit van een enthousiast Sales & Marketing team met collega's over de hele wereld.

  Over KRANENDONK

  Wij zijn een systeemintegrator en leveren over de hele wereld hoogwaardige geautomatiseerde las- en snijoplossingen aan onze belangrijkste industrieën: scheepswerven, offshore en staalconstructie bedrijven. Door onze intelligente robotoplossingen voor las- en snijprocessen te implementeren, kunnen onze klanten op de meest efficiënte en effectieve manier in enkelstuks (non-repetitive) produceren!

  Met vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), Japan, Singapore, China, de Verenigde Staten en Denemarken ondersteunen wij onze klanten over de hele wereld.

  Wil jij werken in een hightech onderneming en de naamsbekendheid van KRANENDONK Smart Robotics wereldwijd verder uitbouwen?

LOCATIE

Zekeringstraat 17a
1014BM Amsterdam

TELEFOON

084-8690978

K.v.K: 54620627 IBAN: NL45INGB0006718885 BTWnr: 851375169B01