Vacatures bij de Overheid

Jobvizier vacatures RSS feed
 1. Senior Software Developer Elst

  Op dit moment zijn wij met ons team een nieuw product aan het ontwikkelen wat realtime de locatie van de karts kan bepalen op de kartbaan. Dit is een nieuwe innovatie binnen De Haardt BV waarin we de laatste stappen willen zetten met ons team.

  Dit nieuwe product kan straks door onze klanten voor verschillende toepassingen gebruikt worden zoals safety, timing en de gamification van karting. Om ons doel te realiseren zijn wij op zoek naar een Senior Developer die samen met de andere
  developers de ontwikkeling verder vorm gaat geven om een succesvolle product launch te realiseren.

   Je houdt je o.a. bezig met het opstellen en reviewen van software/systeemspecificaties. Je bent mede verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en opzetten van de software architectuur. Je werkt continue aan het ontwikkelen, uitbreiden en realiseren van applicaties. Daarnaast werk je mee aan het testen en documenteren van onze oplossingen en producten. Je doet onderzoek en maakt verbetervoorstellen op technische haalbaarheid.

  In de functie van Senior Software Developer werk je samen met de Embedded Developers die verantwoordelijk zijn voor de hardware zijde.

  Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan een product wat de rental kart markt op zijn kop kan zetten en zie je complexe technische knelpunten als een uitdaging dan komen wij graag in gesprek met jou.

  • Afgeronde HBO opleiding, richting (technische) informatie of embedded systems
  • Minimaal een aantal jaren werkervaring om als senior of medior te acteren in ons team
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Gedegen kennis van C++
  • Kennis/ervaring met Ultra Wide Band technologie is een duidelijke pre

  Wij bieden:
  Een mooie uitdaging als Senior Software Developer binnen een prettige werkomgeving bij een wereldwijde marktleider. Goed salaris, pensioenregeling en werken met de laatste technologie zijn vanzelfsprekend.

  De Haardt BV is een klein bedrijf dat gevestigd is in Elst (Gelderland), met een grote naam in de rental kart wereld. Het bedrijf is 26 jaar oud en is een groot deel daarvan marktleider in de wereld met haar veiligheids- en timing systemen. Onze klanten noemen ons de autoriteit in de markt als het gaat om veiligheid.

  In Elst is De Haardt constant bezig met het verbeteren van haar producten en het ontwikkelen van nieuwe ideeën tot producten. Met 14 medewerkers, waarvan 10 ontwikkelaars, staat de focus op productinnovaties en dit gebeurd in een informele en prettige werkomgeving.

 2. Medior/Senior Embedded Engineer Elst

  Op dit moment zijn wij met ons team onze producten op het gebied van Safety en Timing voor kartbanen verder aan het ontwikkelen. Wij proberen altijd innovatief te zijn en features te ontwikkelen die nieuw zijn voor de markt, waarbij wij het veiligheidsaspect voorop stellen.

  Om ons team van ontwikkelaars te versterken zijn wij op zoek naar een medior tot senior Embedded Engineer met goede coaching skills. Samen met het team van ontwikkelaars zal je onze producten verder ontiwkkelen en tijdens dit proces enkele van je collega’ s de kans te geven om te groeien met jouw kennis en kunde.

  Je zal je bezig houden met o.a. het opstellen en reviewen van systeemspecificaties. Je bent mede verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en opzetten van de hardware en software architectuur. Je werkt continue aan het ontwikkelen, uitbreiden en verbeteren van onze producten.

  Daarnaast werk je mee aan het testen en documenteren van onze oplossingen en producten. Je doet onderzoek en maakt verbetervoorstellen op technische haalbaarheid.

  Houd jij van complexe technische uitdagingen en vind je het leuk om als team naar een hoger niveau te groeien? Dan komen wij graag in gesprek met jou.

  • Afgeronde HBO opleiding, richting (technische) informatica of embedded systems
  • Minimaal een aantal jaren werkervaring om als senior of medior te acteren in ons team
  • Kennis/ervaring met embedded hardware
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis/ervaring met radio communicatie is een duidelijke pre
  • Kennis/ervaring met ARM architectuur

  Wij bieden:
  Een mooie uitdaging als Medior/Senior Embedded Engineer binnen een prettige werkomgeving bij een wereldwijde marktleider. Goed salaris, pensioenregeling en werken met de laatste technologie zijn vanzelfsprekend.

  De Haardt BV is een klein bedrijf dat gevestigd is in Elst (Gelderland), met een grote naam in de rental kart wereld. Het bedrijf is 26 jaar oud en is een groot deel daarvan marktleider in de wereld met haar veiligheids- en timing systemen. Onze klanten noemen ons de autoriteit in de markt als het gaat om veiligheid.

  In Elst is De Haardt constant bezig met het verbeteren van haar producten en het ontwikkelen van nieuwe ideeën tot producten. Met 14 medewerkers, waarvan 10 ontwikkelaars, staat de focus op productinnovaties en dit gebeurd in een informele en prettige werkomgeving.

 3. Monteur Machinebouw Ede

  Als Monteur Machinebouw ga jij in een team van ervaren vakmensen modules van onze machines assembleren. Dit doe je aan de hand van tekeningen, controle- en testprotocollen. Je bent o.a. actief met het elektrisch, mechanisch en pneumatisch aansluiten en afstellen van machines. Naast nieuwbouw werk je ook mee aan revisie- en ombouwprojecten.

  Problemen en storingen probeer je na overleg zoveel mogelijk zelfstandig op te lossen. Daarnaast lever je ook verbetervoorstellen aan. Dit alles in een prettige en schone werkomgeving.

  Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Operations.

  • Afgeronde MBO opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica
  • Affiniteit met elektrotechniek is een pre
  • Positief, accuraat, verantwoordelijk, flexibel en kwaliteitsbewuste instelling
  • VCA basis is een pre
  • Heftruck certificaat is een pre

  Wij zoeken meerdere Monteurs Machinebouw, starters als ervaren mensen zijn welkom bij ons!

  Wat bieden wij:

  • Een zeer uitdagende baan in een projecten organisatie welke wereldwijd machines verkoopt en installeert.
  • Ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke groei
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Werken met hoogwaardige interessante technologie
  • Een prettige werkomgeving
  • Een aantrekkelijk salaris en een dito pakket arbeidsvoorwaarden (cao klein metaal)

  Polymac, maakt met 40 gedreven medewerkers deel uit van Pagès Group (totaal 160 medewerkers) en is al meer dan 40 jaar lang een betrouwbare partner voor innovatieve automatiseringsoplossingen binnen de kunststof verpakkingsindustrie.

  Polymac zet de standaard als het gaat om intelligente robotica, emmeraanbeugelmachines voor kunststof- en metalen beugels en In Mould Labelling systemen (IML).

  Markt:
  De internationale markt waarin Polymac opereert is competitief en dynamisch van aard, snel inspringen op klantbehoefte is van essentieel belang. Polymac positioneert zich aan de bovenkant markt met technisch hoogwaardige oplossingen.

  Cultuur:
  De cultuur binnen Polymac kenmerkt zich als professioneel, gedreven met weinig managementlagen. Flexibel en snel in staat in te springen op “kansen”.
  Enkele voorbeelden van onze machines zijn:
  • In mould labelling systemen
  • Uitneemsystemen voor spuitgietmachines
  • Machines voor het aanbeugelen van emmers
  • Pick&Place Stapelaars

  Groei:
  Er is de strategische keuze gemaakt om verder te groeien en te diversifiëren.
  Polymac (40 medewerkers) is financieel zeer gezond en professioneel georganiseerd.

 4. Service Coördinator Ede

  Deze afdeling is het eerste aanspreekpunt voor (internationale) klanten bij technische vragen, storingen en spare part aanvragen. Zij verzorgt de voorbereiding, planning & terugkoppeling van service buitendienst activiteiten. Waar nodig worden projecten in het buitenland op afstand begeleid. Er is wekelijks overleg met service teams in Noord Amerika, Frankrijk en op termijn Australië.

  In deze dynamische functie houdt je het overzicht en weet je prioriteiten te stellen t.a.v. de diversiteit aan aanvragen. Je bent in staat snel te kunnen schakelen met andere afdelingen zoals verkoop en engineeringsafdelingen om zo de complexe service verzoeken te kunnen afwikkelen.

  Als Service coördinator ben je niet alleen aanspreekpunt voor klanten, maar zorg je ook dat alle werkzaamheden op de afdeling soepel verlopen.

  Profiel kandidaat:
  Je hebt een technische achtergrond en bent in staat om in een dynamisch werkveld het overzicht te behouden en zelfstandig zorg te dragen voor de invulling van de dagelijkse werkzaamheden. Je sociale vaardigheden stellen je in staat om snel met andere afdelingen te communiceren en deze bij bepaalde probleemstellingen te betrekken.

  Je herkent mogelijkheden en moeilijkheden in een vroeg stadium en weet daar tijdig op te anticiperen. Denken in constructieve oplossingen en verbeteringen staat daarbij hoog in het vaandel. Je rapporteert aan de Director of Sales.

  • HBO denk- en werkniveau, technische affiniteit is een must
  • Beheerst meerdere talen waaronder in ieder geval Nederlands, Duits en Engels
  • Systematisch kunnen werken en denken
  • Inventief, creatief, analytisch, resultaatgericht
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie

  Polymac, maakt met 40 gedreven medewerkers deel uit van Pagès Group (totaal 175 medewerkers) en is al meer dan 40 jaar lang een betrouwbare partner voor innovatieve automatiseringsoplossingen binnen de kunststof verpakkingsindustrie.

  Polymac zet de standaard als het gaat om intelligente robotica, emmeraanbeugel-machines voor kunststof- en metalen beugels en In Mould Labelling systemen (IML).

  Markt:
  De internationale markt waarin Polymac opereert is competitief en dynamisch van aard, snel inspringen op klantbehoefte is van essentieel belang. Polymac positioneert zich aan de bovenkant markt met technisch hoogwaardige oplossingen.

  Cultuur:
  De cultuur binnen Polymac kenmerkt zich als professioneel, gedreven met weinig managementlagen. Flexibel en snel in staat in te springen op “kansen”.

  Groei:
  Er is de strategische keuze gemaakt om verder te groeien en te diversifiëren. Polymac (40 medewerkers) is financieel zeer gezond en professioneel georganiseerd. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

 5. Field Service Engineer Veenendaal

  Voor de Service afdeling zijn wij op zoek naar een collega voor de regio Midden-/Noord-Nederland. Het betreft hier een buitendienst functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Technisch ben je hardware- en softwarematig goed onderlegd en actief. Een allround functie waarin je verantwoordelijk bent voor de service, training en installatie van meetapparatuur. Productie en processen bij klanten worden steeds complexer, hier is meer data voor nodig. Smart Industry heeft jouw interesse.

  • Het onderhouden en inspecteren van meetapparatuur bij de klant
  • Het installeren en repareren van meetapparatuur bij de klant
  • Het installeren van de PC inclusief de applicatiesoftware en het verzorgen van de troubleshooting (zowel helpdesk als op locatie)
  • Het verzorgen van product trainingen aan de eindgebruikers
  • Het maken van gebruikershandleidingen en installatiehandleidingen
  • Zorg dragen voor alle administratieve werkzaamheden (rapportage klantbezoeken, kalibratie certificaten, projectinformatie, etc.)
  • Op- en afbouw van meetapparatuur voor beurzen en/of showrooms
  • Ondersteuning (hardware & software) in automatiseringsprojecten (Industrie 4.0/ IoT)

  • Afgeronde MBO opleiding niveau 4 of hoger (Mechatronische kennis)
  • Affiniteit met Industriële Automatisering en Industry 4.0 is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur de Engelse taal
  • In bezit van rijbewijs B
  • Goede contactuele vaardigheden
  • Enkele jaren ervaring als service engineer
  • Woonachtig in regio Midden-/Noord-Nederland

  Wij bieden: Een veelzijdige, uitdagende baan (direct een vast contract) met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast een goed salaris, auto, laptop & telefoon van de zaak. Vanaf circa eind 2022 werk je vanuit een volledig nieuw kantoorpand centraal gelegen in Veenendaal.

  • Goed salaris
  • Auto van de zaak
  • 25 vakantiedagen + 12 ADV dagen
  • Mitutoyo valt onder de CAO Technische groothandel
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd

  Mitutoyo Benelux, is een Japanse organisatie en sinds 1934 wereldmarktleider op het gebied van industriële precisiemeetinstrumenten, variërend van kleine hand-meetinstrumenten tot zeer geavanceerde meetmachines. Met deze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten richt Mitutoyo zich op bedrijven in o.a. de Automotive, Aerospace, Medical, SemiConductor en Verspanende industrie. Op dit moment bestaat Mitutoyo Benelux uit ongeveer 40 medewerkers en heeft vestigingen in Veenendaal, Enschede, Veldhoven en Melsele (BE).

  Mitutoyo biedt een totaalconcept: eigen ontwikkeling, productie, implementatie, kalibratie en zorg voor een uitstekende service. Hierdoor weet Mitutoyo zich te onderscheiden van de concurrenten. Mitutoyo bouwt voortdurend aan de toekomst met als doel: duurzame groei, klanttevredenheid en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

  Zo is Mitutoyo Benelux in november 2021 gestart met de bouw van een volledig nieuw kantoor in Veenendaal.