Voor, tijdens en na de bevalling professionele, persoonlijke en veilige zorg.
Zwanger zijn doe je samen!

Belangrijke info:

Griepprik voor zwangeren

Zwangeren mogen de griepvaccinatie halen als ze 22 weken of langer zwanger zijn tussen 15 oktober en 1 maart, kijk op de website voor meer info.

Aanmelden

Meld u aan en plan een echo in. Wij nemen z.s.m. contact op om uw wensen door te spreken. Ook avond spreekuur mogelijk.

Dienstnummer

Gedurende onze openingstijden kunt u ons bereiken in de praktijk. Daarbuiten zijn wij te bereiken op ons dienstnummer.

Vestigingen

Wij hebben meerdere vestigingen in Nieuw Vennep, Hoofddorp en Hillegom. We bieden ook op meerdere locaties echo spreekuur.

  Waarom ons?

Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Bollenstreek biedt u:
☆ Professionele, persoonlijk en veilige zorg volgens de laatste inzichten.
☆ Spreekuur op meerdere locaties in Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Hillegom
☆ Een team van vaste verloskundigen, altijd een vertrouwd gezicht aan jullie bed.
☆ Een eigen echo-centrum, voor al je echo's.
☆ Spreekuur ook in de avonduren
☆ Begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en/of kraamperiode
☆ Begeleiding tijdens de kraamperiode, wanneer je bij de gynaecoloog onder controle bent
☆ Een compleet pakket aan verloskundige zorg, wat binnen de basisverzekering wordt vergoed

Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Bollenstreek richt zich op tijd en aandacht voor de (toekomstige) zwangere, haar partner en het kindje. Wij zijn een hecht team van verloskundigen en persoonlijke zorg staat bij ons voorop.

We vinden het belangrijk met een hecht team te werken en dragen er zorg voor dat we jullie tijdens de zwangerschap goed leren kennen. Zo hebben jullie tijdens de bevalling altijd een vertrouwd gezicht aan jullie bed! Tijdens de controles gedurende de gehele zwangerschap plannen wij meer ruimte in dan de gemiddelde verloskundigenpraktijk en kunnen de controles ook frequenter ingepland worden als daar behoefte aan is. Het spreekt voor zich dat wij altijd tijd maken voor spoedconsulten!

De praktijk heeft ook haar eigen echocentrum, zodat we jullie een compleet pakket aan verloskundige zorg aan kunnen bieden gedurende de zwangerschap.

Wij bieden verloskundige zorg in de gehele Haarlemmermeer (o.a. Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Vijfhuizen, Lisserbroek en alle dorpen eromheen) en de Bollenstreek (o.a. Lisse, Hillegom, De Zilk, Vogelenzang en alle dorpen eromheen).

Wij heten jullie van harte welkom in onze praktijk!

Als praktijk maken wij deel uit van de geboortezorgketen Rondom Zwanger

Bij Rondom Zwanger staan jij en jouw gezin centraal. Verloskundigen, gynaecologen van het Spaarne Gasthuis en kraamzorgorganisaties zorgen ervoor dat jij zorg op maat krijgt rondom de geboorte van je kind. Die zorg krijg je van je verloskundige als dat kan en van een gynaecoloog als dat nodig is. Zo bieden zij samen altijd de juiste zorg. Bekijk voor meer informatie onze website van Rondom Zwanger

logo-rondom-zwanger-voor-website

  Het Laatste Nieuws

Markenburg geheel vernieuwd

02-10-2023 Lokatie T...

Lees meer

Nieuwe NIPT per 1 april 2023

02-04-2023 De nieuwe...

Lees meer

Lisa zet zich in voor onderzoek naar RS virus

02-03-2023 Vorige week ben i...

Lees meer


  Ook Bij Ons

Information in English

We are happy to also be able to inform you in English about several important topics on our website. Please read our information about being pregnant in the Netherlands and what to arrange, about certain vaccinations, about giving birth and the period after and even about birth control.

We all speak English fluently, so please be welcome in our practice!

Actueel

Zwangeren mogen de griepvaccinatie halen als ze 22 weken of langer zwanger zijn tussen 15 oktober en 1 maart. Deze vaccinatie wordt naast de bekende kinkhoest vaccinatie gegeven. Kijk hier voor meer informatie

Pretecho's in het echocentrum.

Wist je dat wij ook pretecho’s maken? Eigenlijk kun je voor al je echo’s terecht bij ons echocentrum.

Jullie zijn van harte welkom, bel voor een afspraak op 0252-674858. Kijk voor tarieven op Pretechocentrum Lief. Pretecho’s kunnen gemaakt worden op verschillende lokaties, informeer daarnaar bij onze assistentes. Tot gauw!

Hartjesspreekuur

Veel vrouwen vinden de eerste maanden van de zwangerschap best spannend. Dit komt omdat alles nog nieuw is je kindje nog niet voelt bewegen. Bovendien kunnen klachten als misselijkheid en vermoeidheid opeens na de 12 weken af gaan nemen. We kunnen ons voorstellen dat je je dan ongerust kunt voelen en dat je wilt weten of het wel goed gaat met de baby. Het kan dan fijn zijn om even naar het hartje van je baby te komen luisteren.
Lees meer

Inloopspreekuur liggingsecho

Het is belangrijk te weten of je kindje vanaf 36 wkn netjes met zijn of haar hoofdje naar beneden ligt. Meestal is dit goed te voelen door je verloskundige, maar een enkele keer is dat wat lastiger. Dan zouden we de ligging kunnen bekijken met een echo. Wanneer je de 36 wkn gepasseerd bent, kan je dit eenmalig laten checken middels een korte echo. Dit kunnen we voor of na een standaard controle inplannen of tijdens het inloop spreekuur op de maandagmiddag in Nieuw Vennep tussen 14:00-15:00 uur (tijd kan soms afwijken, bel ons even!).




  Waar Vind Je Ons?






  Onze Erkenningen