Sport Algemeen

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
 1. Ten Hag vindt 9-0 niet typisch Nederlands: 'Bayern wint ook met ruime cijfers'

  Erik ten Hag genoot zaterdag van zijn ploeg bij de 9-0-zege op SC Cambuur. De trainer van Ajax denkt niet dat een dergelijk groot niveauverschil alleen in Nederland voorkomt.
 2. Van Gerwen wint eerste titel van het jaar door zege op Fallon Sherrock

  Michael van Gerwen heeft zaterdag eindelijk zijn eerste titel van 2021 veroverd. De 32-jarige Nederlander was in de finale van de Nordic Darts Masters te sterk voor Fallon Sherrock, die geschiedenis schreef door als eerste vrouw de eindstrijd van een televisietoernooi van de PDC te bereiken.
 3. FC Utrecht komt in tijdelijk gestaakte wedstrijd niet langs RKC Waalwijk

  FC Utrecht is er zaterdag niet in geslaagd om in eigen huis van RKC Waalwijk te winnen: 2-2. Het duel werd in de eerste helft tijdelijk gestaakt na wangedrag van thuissupporters.
 4. Oud-renner Chris Anker Sørensen (37) overleden na fietsongeluk in België

  Chris Anker Sørensen is zaterdag op 37-jarige leeftijd overleden bij een fietsongeluk in het Vlaamse Zeebrugge. De oud-wielrenner was in België om voor de Deense televisie verslag te doen van de WK.
 5. Weer ongeregeldheden in Ligue 1: supporters van Lens vallen Lille-fans aan

  De Noord-Franse derby tussen RC Lens en Lille OSC is zaterdag behoorlijk uit de hand gelopen. Honderden supporters van de thuisploeg liepen tijdens de rust het veld op richting het vak van de supporters van Lille.