Bespaar tijd en geld – reserveer online!

Bowling Stardust

Bij Stardust beleef je een echt Amerikaans feestje! Show je bowling talent aan je vrienden en familie en just have fun. Wedden dat je op onze professionele bowlingbanen de ene na de andere strike gooit?!

Bowling Stardust

Ontdek onze:

  • 12 Volautomatische wedstrijdbowlingbanen
  • Giant Grill restaurant
  • Party Lounge voor al je feesten en om lekker te loungen
  • Ons gevarieerde menu (voor lunch, diner, drankjes en lekkere hapjes)
  • Onze pooltafels & dartbanen
  • Ledwall met muziek en sport
  • Ruime gratis parkeerplaats
  • 3 Laadpalen (maximum van 11kw)
Samen genieten

Food & Drinks

Geniet van de lekkere hapjes en drankjes in onze Party Lounge, of stil de stevige trek in ons Giant Grill restaurant. In onze Party Lounge breng je qualitytime door met je vrienden. Voor het ultieme feestje boek je een arrangement met allemaal lekkers en één uur bowlen inclusief!

29+
Jaar in de game
Cheers!

Ontdek onze Cocktails

Zin in een verfrissende cocktail om je bowlingavond compleet te maken? Onze bartenders verzorgen de lekkerste drankjes, gewoon bij de baan of in onze Party Lounge. Geniet van een klassieker zoals een Pornstar Martini tot Long Island Iced Tea, of ga voor een twist met een Lazy Red Cheeks of Strawberry Mojito.Β 

Food Deals

Party Deals

Kinderfeestjes

Tips & Tricks

Wil je je bowlingvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Bekijk onze beste tips en trucs om je spel te verbeteren:

Happy Hour Sunday

Zondag na 18:00: tweede uur gratis!

Competitiebowlen

Ontdek de professionele bowlingwereld bij Stardust Bowling, waar we niet alleen recreatief bowlen aanbieden, maar ook de kans om je aan te sluiten bij de competitieve scene via de Sittardse Bowling Vereniging. Als lid van deze vereniging word je automatisch deel van de Nederlandse Bowling Federatie, wat je toegang geeft tot zowel nationale als internationale competities.

trophy
Competitie

Professioneel bowlen met gelijkgestemden. Doe mee aan toernooien en kampioenschappen.

bowling
Jeugd

Ontwikkel je bowling-vaardigheden en train om door te groeien naar grotere competities.

bowling-pins (1)
Senioren (50+)

Blijf actief en competitief en deel je enthousiasme voor bowlen met leeftijdsgenoten.

bowling-ball
G-bowlen

Een speciale groep voor bowlers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Bij Stardust Bowling is er ruimte voor iedereen, van jong tot oud, met elk niveau van vaardigheid. Of je nu je spel wilt verbeteren, competitief wilt spelen, of gewoon plezier wilt hebben. Bezoek de website van de Sittardse Bowling Vereniging voor meer informatie over lidmaatschap en competities. Sluit je aan bij onze community en til je bowlingervaring naar een hoger niveau!

Wat onze klanten zeggen…

"Kom hier al sinds ik klein was. Altijd een geslaagde dag. Deze bowling loopt ook al sinds ik er kom met de tijd mee (of zelfs vooruit) door de modernste technieken. Naast bowlen heb je ook goede eet/drink arrangementen en kun je ook andere dingen doen zoals darten of poolen. Eigenaar en personeel zijn ook altijd even vriendelijk. Kortom voor zowel diegene die even wilt ontspannen of de amateur/prof bowler is deze zaak zeker een aanrader."

Dennis

"Lekker gebowld, alles netjes (inclusief de schoenen) vriendelijke en goede service! Minpuntje: telkens wanneer ik aan de beurt was, waren de strikes defect. πŸ˜‰"

Theo Goossen

"Ik ben hier vele malen in mijn leven geweest. Zelfs toen ik jong was, heb ik daar veel plezier gehad, van mijn verjaardagsfeestjes en zelfs mijn eerste serieuze date. De sfeer en de professionaliteit van het bedrijf maken het allemaal mogelijk."

Universal Gaming Studio

"Een geweldige plek om te genieten van een leuke avond met vrienden. Het personeel is erg vriendelijk en beleefd. Het eten is erg lekker met uitstekende kwaliteit. Al met al een plek waar je graag een tweede keer terugkomt."

Der Graf

"Wat een gezellige en mooie bowlingbaan goeie bediening ideaal voor een bedrijfsfeestje of een familie uitje lekker gegeten een echte aanrader Dank jullie wel namens Coriovallum traffic control"

RenΓ© Boessen

Tarieven

Onze beste tarieven en acties reserveer je gemakkelijk en snel online.

Onze tarieven zijn altijd inclusief bowlingschoenen en eventuele bumpers bij kinderfeestjes. Onze schoenen worden na elk gebruik hygiΓ«nisch gedesinfecteerd. Sokken verkrijgbaar voor €1,00/paar. Tarieven zijn per baan en per uur, en voor maximaal 6 personen per baan. Eigen eten en drinken is niet toegestaan in ons bowlingcenter.

Online
Toeslag telefonisch / inloop
Maandag t/m donderdag***
Tot 18:00
€ 26,50
+ €1,00
Vanaf 18:00*
€ 30,00
+ €1,00
Vrijdag t/m zondag**
Tot 18:00
€ 29,00
+ €1,00
Vanaf 18:00*
€ 33,00
+ €1,00
Feestdagen
€ 35,00
+ €1,00

*Β  Β Β Β Β Β Β Β Β  Niet geldig tijdens schoolvakanties
** Β Β Β Β Β Β Β  Zondag na 18:00: tweede uur gratis (Happy Hour)
*** Β Β Β Β Β Β  Studenten / APG / Pergamijn: 2de uur gratis (niet geldig tijdens de schoolvakantie)

Let op: Kan je online reservering door onvoorziene omstandigheden niet door gaan? We storten geen geld terug. Maar geen zorgen, je krijgt van ons een voucher om op een later moment te gebruiken. We kijken ernaar uit je dan te verwelkomen!

Happy Hour Sunday

Zondag na 18:00: tweede uur gratis!

Scroll to Top