Welkom


Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Daalhof.
Op onze site vindt u algemene informatie over de praktijk en actualiteiten.

Nieuwe patiënten

Momenteel hanteren wij een maximum aantal patiënten, wij willen voldoende tijd hebben om onze patiënten de juiste aandacht te kunnen geven. Daarom schrijven wij geen nieuwe patiënten in. Wel kunt u zich aanmelden voor onze wachtlijst.

Uitzondering hierop zijn de patiënten die woonachtig zijn in Residentie Gerlachus. Zij kunnen zich wel inschrijven. Via de zorg kunt u zich aanmelden als nieuwe patiënt in onze praktijk.

U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst door een mail te sturen naar huisartsenpraktijkdaalhof@ezorg.nl met hierin vermelding van uw naam, het aantal personen, uw adres, vermelding reden overstap. Wij kijken wekelijks naar het natuurlijke verloop in de praktijk. Wanneer u aan de beurt bent bellen wij u voor een kennismakingsgesprek in de praktijk met een van de huisartsen.

Let op: alleen als u woont in de wijken Daalhof, Hazendans, Belfort, Wolder, Campagne en Biesland kunnen wij u op de wachtlijst inschrijven.

De praktijk blijft uiteraard wel open voor (nieuwe) partners van onze patiënten en nieuwgeboren kinderen van onze patiënten.

Afspraken
Ons online portaal is vernieuwd! Kijk voor meer informatie bij Afspraak maken
Aanmelden kan direct bij ons portaal, na goedkeuring en koppeling kunt u direct afspraken inplannen, zelf e-consulten aanvragen bij een van de artsen en uw belangrijkste medische gegevens inzien.

Nieuws
Mw Meerten is geslaagd voor haar opleiding tot Verpleegkundige Specialist en zal als zodanig gaan werken in de wijk via Envida. Ook wij kunnen gebruik maken van haar diensten.

Positieve Gezondheid
Hoe gaat het? Die vraag krijg je vaak als je bij een arts of hulpverlener komt. Misschien denk je dan – net als veel anderen – dat er gevraagd wordt naar hoe het gaat met je ziekte of klacht. Maar dat vertelt nog niet alles over je gezondheid en je welbevinden. En ook niet over wat jij nodig hebt om je beter te voelen.

Daarom is het belangrijk dat je voor jezelf goed weet wat belangrijk is. En dat je daarover met je huisarts, praktijkondersteuners of andere zorgverleners kunt spreken.

Door gebruik te maken van het zogenaamde spinnenweb en/of het invullen van de testvragen kom je erachter hoe het met je gaat en kun je beter aangeven wat voor jou belangrijk is.

Meer informatie hierover vind je op de website Positieve gezondheidsmeting

onze-projecten-positieve-gezondheid_leeg

De medewerkers van onze praktijk helpen je er graag mee.

Wij zijn Pluspraktijk

Een PlusPraktijk is een huisartsenpraktijk van de toekomst. Een huisartsenpraktijk waar patiënten zelf de regie hebben, patiënten doelmatig worden behandeld en de huisarts de regisseur is van de zorg in de wijk.

Een PlusPraktijk kenmerkt zich door maximale transparantie in praktijkvoering en prestaties. Daarbij staat het delen van best practices tussen de huisartsenpraktijken ook centraal. Samen sta je sterker dan alleen bij het bewerkstelligen van duurzame, toekomstbestendige huisartsenzorg.

Om duurzame, toekomstbestendige huisartsenzorg te behalen gaan de PlusPraktijken gedurende een periode van 5 jaren met verschillende interventies aan de slag. In totaal betreft het 17 interventies op het gebied van Patiënt empowerment, Doelmatige zorg en Wijkgerichte zorg. In totaal doen 15 huisartsenpraktijken uit de regio mee aan dit project.

Elektronische uitwisseling medische gegevens
Als huisarts zijn wij verantwoordelijk voor uw medisch dossier. Wij zijn ook verantwoordelijk voor het elektronisch beschikbaar stellen van uw gegevens via het LSP. Dat kan alleen als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven.

Als u daarvoor toestemming heeft gegeven, dan geeft uw huisarts en/of apotheek door aan het LSP dat er gegevens over u beschikbaar zijn.
Andere zorgverleners kunnen dan uw actuele medische gegevens opvragen.
Dat mag alleen als het nodig is voor uw behandeling. Zo beschikken zorgverleners snel over de juiste informatie en kunnen ze u de juiste zorg geven. Ook ’s avonds en in het weekend.

Mocht u nog geen toestemming hebben gegeven kunt u dat bespreken met onze assistentes of via de Ikgeeftoesteming.nl.

Nieuws van Thuisarts.nl

Via deze link leest u Het laatste nieuws van Thuisarts.nl

Klachten
lndien u klachten of opmerkingen heeft over onze huisartsenpraktijk dan horen wij dat uiteraard graag. Voor meer informatie ga naar Klachten