Loyalty korting
New West Inn Hotel Amsterdam
Discount slider image

Loyalty korting

Komt u vaak terug bij het New West Inn?

Neem contact op met onze reserveringsafdeling om te zien of u in aanmerking komt voor een korting op uw verblijf!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij New West Inn!

Hotel New West Inn is een comfortabel driesterrenhotel gelegen in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. Het hotel ligt in een rustige woonwijk met voldoende parkeergelenheid. Het bruisende centrum van Amsterdam is binnen een half uur te bereiken.

Locatie

New West Inn ligt op 15 minuten afstand van de luchthaven Amsterdam Schiphol, het World Trade Center Amsterdam en het RAI Congrescentrum te Amsterdam.

Bereikbaarheid

Het New West Inn is goed bereikbaar met de auto via de ringweg A10 en snelweg A9 (afrit S106). Ook met het openbaar vervoer is New West Inn uitstekend bereikbaar. Op 800 meter afstand van het New West Inn stopt tram 17 (halte Hoekenes) die u in ongeveer 30 minuten in het centrum brengt. Met dezelfde tram 17 is het New West Inn eenvoudig te bereiken vanaf het Centraal Station Amsterdam.

Ruime 3-sterrenkamers

Het New West Inn heeft 180 grote driesterrenkamers, de ruimste 3*-kamers van Amsterdam. De kamers zijn voorzien van telefoon, TV, gratis WiFi en kluisjes. Naast deze faciliteiten heeft het New West Inn ook een luxe bar, loungegedeelte en terras. 

Parkeren

Maandag tot en met zaterdag geldt er van 9:00 tot 19:00 betaald parkeren bij hotel New West Inn. Een dagkaart kost €9,60 en het uurtarief is €1,60. Op zondagen, avonden en nachten is parkeren gratis.

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact met ons op