Vraag voor 15 juni het mantelzorgcompliment aan voor mantelzorgers in gemeenten Assenede en Kaprijke

Ben of ken je een mantelzorger in gemeente Assenede of gemeente Kaprijke? Dan kan je tot 15 juni 2024 het mantelzorgcompliment aanvragen. Het mantelzorgcompliment is een kleine attentie die bedoeld is als erkenning en blijk van waardering voor alles wat de mantelzorger voor een ander doet.

Lees verder..

De succesformule van jongerenwerk op het voortgezet speciaal onderwijs

Jeugdopbouwwerker Peter van Antwerpen en jongerenwerker Robin Nagelkerke zijn vaste gezichten op VSO de Argo, waarvan Dirk-Jan de adjunct-directeur is. Na een succesvolle pilot is de samenwerking voortgezet.
 

Lees verder..

JIP Terneuzen zet jonge mantelzorgers in het zonnetje

JIP Terneuzen besteedt tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger extra aandacht aan jongeren die zorgen voor een persoon die dichtbij hen staan. 

Lees verder..

Hoe bereik ik migranten met mijn project?

Fatos is kwartiermaker Superdiversiteit van het ministerie van VWS. Op donderdag 16 mei komt ze naar aan-z de workshop ‘Hoe bereik ik migranten met mijn project?' te geven.

Lees verder..

De kracht van werken in de wijk

Integraal samenwerken om gemakkelijk(er) in te spelen op de behoeften van de inwoners. Werken in de wijk is een krachtig concept, volgens de collega's die zich inzetten voor het gebied Terneuzen-West. In een interview vertellen ze daar alles over.

Lees verder..

Nieuwe locatie samen eten in de wijk

We hebben in Terneuzen een nieuwe locatie waar je samen met buurtbewoners kan eten. Op 1 mei 2024 kan je aanschuiven in de Oudelandse Hoeve.

Lees verder..
Bekijk al het nieuws