HOME

 

Kunt u ook een betaalbare en accurate specialist voor uw financiële administratie gebruiken? Wilt u gedegen inzicht, ondersteuning en heldere adviezen over uw financiële situatie? Kies dan voor samenwerken met Zodiac.

Het is vanzelfsprekend van groot belang uw administratie goed op orde te krijgen en te houden. U wilt niet voor verrassingen komen te staan en de Belastingdienst stelt hoge eisen aan uw administratie. Het goed bijhouden van de financiële administratie is voor veel non-profit instellingen, MKB-ers en zzp-ers een pittige opgave. Is dit herkenbaar voor u? Bespaar tijd en kosten door dit efficiënt door ons uit laten voeren.

Als financieel specialist nemen wij u alle mogelijke zorg uit handen. Daarmee weet u dat de zaken goed op orde zijn en dat er gebruik gemaakt wordt van belastingvoordelen die er kunnen zijn.

Administratiekantoor Zodiac werkt voor veel kleine en middelgrote ondernemingen en instellingen. Voor verzorging van de volledige financiële administratie, inclusief belasting aangiften en salarisadministraties en het wegwerken van achterstanden.

WAARMEE KUNNEN WE U VAN DIENST ZIJN?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een 'Quickscan' met Zodiac.

Meer informatie of vragen? Neem  contact op met Zodiac .

Bel naar 0172-419323 of stuur een mail naar info@zodiacaa.nl

Administratiekantoor Zodiac
Zuiderkeerkring 318
2408 TJ Alphen aan den Rijn